Categories: SportUltima ora

Victorie ratata pe final. Poli, doar egal cu Juventus Bucuresti

După victoria cu Astra din etapa precedentă, şansele şi speranţele celor de la Poli Timişoara pentru a prinde un loc de play-off s-au mărit. Cu atât mai mult cu cât luni seară, bănăţenii au evoluat pe terenul celei mai slabe echipe din Liga 1, Juventus Bucureşti. Din păcate doar câteva minute au despărţit trupa bănăţeană de un succes, dar, în cele din urmă, tactica defensivă din partea secundă şi-a spus cuvântul.

Poli a deschis rapid scorul, prin Abraw, cu un şut elegant din afara careului mare. Până la pauză, elevii lui Ionuţ Popa au ţinut jocul în mână, nepermiţând echipei din Bucureşti care joacă acasă la… Ploieşti prea multe lucruri. În repriza secundă, bănăţenii nu au forţat, preferând să joace la siguranţă, iar acelaşi Abraw a ratat o şansă imensă de gol, după o fază lucrată excelent de Ciucur. Şi cum ocaziile se răzbună, două rezerve ale gazdelor, Ţâră şi Dzamalidze, au conlucrat la golul egalizator, înscris de jucătorul gruzin în minutul 82. Abraw şi Mailat au trecut din nou pe lângă golul de 3 puncte, iar Poli rămâne aproape, dar atât de departe de play-off.

După acest 1-1, urmează pauza de aproape doua săptămâni prilejuită de jocurile naţionalei, după care trupa viola va evolua pe tern propriu cu FC Botaşani. Alt meci, alte şanse, alte speranţe. Acelaşi rezultat? Vedem peste circa 14 zile.

Poli Timisoara: Curileac – Ciucur, Cânu, Melinte, Țigănașu – Artean, Vașvari – Munteanu (66, Străuţ), Curjuric (77, Croitoru), Mailat – Abraw (85, Doman). Antrenor: Ionuț Popa

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Pe Centura Sud lucrurile merg strună. Termenul de finalizare a lucrărilor ar putea fi devansat

Muncitorii celor de la UMB se mișcă, pe șantierul Centurii Sud, ca furnicile, iar aceasta…

O oră ago

CSU Poli a ratat finala mare la o tuşă, dar a obţinut bronzul la floretă pe echipe

Medalie de bronz pentru floretistele de la Poli. CS Rapid Bucureşti a câştigat titlul naţional…

2 ore ago

Vreți casă frumoasă, cu curte în periurban? Pregătiți banii, la Dumbrăvița e cel mai scump, la Sânmihaiu Român e considerat cel mai ieftin

Dumbrăvița continuă să fie una dintre cele mai scumpe localități din România, ocupând primul loc…

6 ore ago

În zona Lipovei au fost amenajate 100 de locuri de parcare după demolarea unor vechi garaje

Primăria Timișoara anunță o nouă victorie în lupta cu garajele ”gazdă” pentru murături și biciclete…

6 ore ago

Timişoara întâlneşte Rapidul la rugby

Staff-ul tehnic al echipei SCM USV Timişoara a decis primul XV pentru partida cu Rapid…

6 ore ago