Categories: SportUltima ora

Politehnica a ramas fara antrenor. Reziliere de comun acord cu Bogdan Andone

A venit, şi-a adus oamenii, a îndepărtat din jucători, şi-a adus jucători, şi pleacă fără să impresioneze. Povestea pe scurt a antrenorului Bogdan Andone la cârma „echipei suporterilor”.

Politehnica Timişoara a reziliat marți contractul cu tehnicianul echipei, Bogdan Andone. Acesta va pleca împreună cu tot staff-ul, antrenorul secund Gabriel Vochin, antrenorul cu portarii Mihai Ștețca, precum și team-managerul Aurelian Băbuțan. Dacă despărţirea s-a produs de comun acord, nu se poate spune că până acum totul a fost lapte şi miere. Bogdan Andone nu a fost un antrenor ieftin, iar transferurile făcute cu el la cârmă au costat destul, asta în condiţiile în care au şi fost îndepărtaţi jucători emblematici. În plus, oameni din club se plângeau de regimul impus de antrenor.

Politehnica este în grafic, fiind pe locul 7, dar la un moment dat se vorbea de locul 3, de care echipa s-a îndepărat dupa singurele partide disputate oficial în 2018, 1-2 cu Târgovişte şi 2-2 cu Clinceni, în meciuri avute în mână de violeţi, ambele pe teren propriu. Marea realizare a acestui staff venit de la Olimpia Satu Mare este acel 2-1 cu UTA Bătrâna Domană, Politehnica trecând însă pe lângă o victorie istorică în faţa lui Poli în Cupă. Prim-divizionara s-a impus atunci cu 1-0, chiar dacă venea după un 0-7 cu FCSB! „Vreau să mulțumesc tuturor, pentru șansa pe care mi-au oferit-o în vară, de a antrena un club atât de iubit precum Politehnica Timișoara. Mulțumesc Universității Politehnica, domnului rector Șerban, mulțumesc celor din Druckeria – care, de altfel, m-au convins să vin la Timișoara – mulțumesc jucătorilor pentru modul în care s-au antrenat și s-au comportat la meciuri sub comanda mea. Nu în ultimul rând, mulțumesc suporterilor, care înseamnă, practic, totul pentru această echipă. Le mulțumesc pentru susținere, au fost mereu aproape și alături de echipă. Din păcate, aceasta a fost decizia pe care am luat-o, chiar înaintea meciului cu Clinceni. A fost decizia mea, am avut discuții cu băieții, care au încercat să mă convingă să rămân, însă în cele din urmă, pe cale amiabilă, am rămas la prima mea hotărâre. E o decizie grea, dificilă, dar care, poate, e pentru binele echipei și pentru binele clubului pe viitor”, a declarat Bogdan Andone, pentru site-ul clubului.

Conducerea clubului a demarat negocieri cu un nou tehnician, dar două piste, dorite cu ardoare şi de suporteri, Cosmin Petruescu, respectiv Romulus Buia, au picat, aceştia fiind angrenaţi la echipele lor de club. Este posibil ca soluţie de avarie până în vară să fie numit un antrenor din Timişoara. Totul se va decide până vineri. (foto: www.prosport.ro)

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

12 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

16 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

19 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

19 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

21 de ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

21 de ore ago