Sport

Ripensia tine sus steagul Banatului, ASU tot fara puncte

Aproape de o noua victorie externa. Dupa ce a debutat excelent in noul sezon competitional din liga secunda, cu o victorie la Braila, Ripensia a fost la un pas de a-si trece in cont un nou succes, tot in deplasare. Trupa banateana a avut 2-0 pe terenul Luceafarului Oradea, dar a fost egalata din penalty si a venit acasa cu un singur punct.

Dumiter, in minutul 11, si Monea, in minutul 30, au facut 2-0 pentru Ripi la Sanmartin si parea ca trupa timisoareana poate obtine al doilea succes consecutiv. Gazdele au revenit in joc prin Boc, care a inscris pe contraatac in minutul 35, acelasi jucator marcand apoi si din penalty in repriza secunda, stabilind scorul final, 2-2. Banatenii nu au facut pasul inapoi, insa nici nu au mai gasit drumul spre o reusita care sa le asigure toate cele trei puncte. Oricum, debut excelent pentru trupa pregatita de profesorul Ciprian Urican care a obtinut 4 puncte externe din 6 posibile. Runda viitoare, „Ripi” va juca acasa cu Poli Timisoara, care joaca duminică in etapa a doua cu Braila, pe stadionul „Dan Paltinisanu”.

Ripensia: Dobre – Popa (cpt), Popa, Burdet, Apro, C. Toma, Stoi, Anghelina, Dumiter, Ungureanu, Monea, Badauta. Au mai jucat: M. Toma, Mansour, Cluci. Antrenor Ciprian Urican.

Intr-un alt meci disputat sambata, la Petrosani, Politehnica Timisoara a fost invinsa de nou-promovata Energeticianul (fosta Sirineasa) cu 2-1. Gazdele au avut doua minute de aur, 36 si 37, in care au inscris de doua ori prin Nicoara si Stoenac, dupa care banatenii au fugit dupa egalare. Marvin Schieb a redus din diferenta, dar Bozian si Banica nu au reusit sa aduca egalarea si astfel primul punct din actualul campionat pentru trupa violeta.

Politehnica: Murariu – Bilia, Mera (c), Scutaru, Chereches – Nicolescu, Vidrasan – Plamada, Bozian, Schieb – Velici. Au mai jucat: Ignea, Miholca si Banica. Antrenor: Cosmin Petruescu.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

O oră ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

2 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

2 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

3 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

3 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

3 ore ago