Politica

PSD Timişoara a sacrificat un om de calitate, Marius Craina, pentru a acoperi candidatura nedorită a Mariei Grapini

Proaspăt propus candidat la postul de primar al Timişoarei pentru următoarele alegeri locale, managerul Spitalului Judeţean, Marius Craina, este considerat carne de tun într-un scrutin pentru care nu are destulă experienţă. Ideea a fost exprimată de Adrian Pau, de la Pro România.

Adrian Pau consideră că fostul său coleg de la PSD este un administrator competent, căruia i s-ar potrivi funcţia de primar, dar care nu poate face faţă unei lupte cu actualul edil, Nicolae Robu. Din păcate, Craina va fi scos vinovat pentru un eşec la votare pentru PSD Timişoara, mai spune Pau. „Pentru a-și acoperi minusurile, PSD-ul a sacrificat un om de calitate, spun eu, în persoana lui Marius Craina, pe care l-a adus să-și acopere neajunsurile legate de Maria Grapini, pe de o parte. Pe de altă parte, sperând că o să încerce să-și ridice scorul pe ceea ce înseamnă organizația de Timișoara care, în toate sondajele, nu este unul încurajator pentru ei. Rămân în continuare la ideea că este un doctor foarte bun, că este o persoană deosebită, poate fi un candidat bun la Primăria Timișoara, dar îi va fi foarte greu să facă acest pas din partea PSD și cred că în momentul de față a căzut într-o capcană întinsă de cei care fac strategii la nivel local și la nivel național, având în vedere că dacă chiar își dorea să facă acest pas, ar fi trebuit să-l facă după alegerile din mai, când constata ce rezultat va avea PSD-ul la nivel de Timișoara. Acum, acest rezultat va fi legat de el și o să i se impute acest lucru”, a declarat Pau.

Deputatul a mai spus că managerul Spitalului Judeţean a fost luat în vedere pentru o eventuală candidatură la primărie din partea partidului său, dar varianta a căzut. La fel cum nici varianta cu Florin Călinescu nu ar fi fost, neapărat, o variantă îmbrăţişată de partidul său la nivel local. „Nu am afirmat niciunul dintre noi că ar putea fi unul dintre candidații noștri, poate fi o variantă, nu am vorbit nimic cu maestrul Florin Călinescu. O să ne gândim la toate variantele posibile și ne gândim ce am putea face pentru a câștiga primăria. Că va fi Florin Călinescu, că va fi o altă persoană, vom încerca să avem un candidat pe măsura domnului Robu și care să-i poată crea problem domnului Robu și celorlalți contracandidați”, a mai subliniat Adrian Pau

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

12 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

12 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

17 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

18 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

19 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

20 de ore ago