Politica

PLUS mulţumeşte pentru voturile timişenilor şi anunţă, la rândul ei, un candidat la postul de primar al Timişoarei

După ce partenerii de la USR au prezentat mulţumirile necesare pentru numărul imens de voturi acordat de timişeni, dar mai ales de timişoreni, la alegerile europarlamentare, şi cei de la PLUS au anunţat că sunt mândri de scorul reuşit de alianţă, dar şi că acestea aduc o imensă responsabilitate pentru partid. Mai mult, PLUS anunţă un candidat la postul de primar al Timişoarei, la „balotaj” cu cel propus de colegii de alianţă!

Primăria Timișoara

Alianţa 2020 USR-PLUS, a ieşit cum nu se poate mai bine în urma votului de duminică, iar reprezentanţii partidului PLUS consideră că trebuie să mulţumească pentru sprijinul primit. Planurile de viitor sunt mari, formaţiunea vrea candidaţi la Primăria Timişoara, dar şi în alte localităţi din Timiş.

„Întelegem pe deplin responsabilitatea pe care o avem în urma rezultatului şi transmitem că vom avea un candidat la Primăria Timişoara, precum şi la cât mai multe alte primării din judeţul Timiş – nu doar în localităţile unde am câştigat alegerile. Procesul de desemnare a candidatul va cuprinde doi paşi: o cursă internă în interiorul Plus Timiş, în cadrul căreia se va putea înscrie orice membru, urmând să stabilim candidatul comun împreună cu cei de la USR, după ce îşi finalizează şi ei competiţia internă. Alegerea finală va fi făcută pe criterii transparente, fiind siguri că vom găsi, împreună, cea mai bună soluţie pentru Timişoara”, se spune în anunţul PLUS.

Reprezentanţii partidului condus de Dacian Cioloş spun că odată cu alegerile locale se va schimba şi modul de administrare a Timişoarei.

„După următoarele alegeri locale, suntem încrezători că Timişoara poate fi pusă înapoi în locurile fruntaşe din România când vine vorba de administraţie publică. Această reformă poate fi făcută doar eliminând vechile moduri de a face politică şi admninistraţie şi promovând transparenţa, corectitudinea şi meritocraţia – calităţi pe care PLUS îşi bazează întreaga structură”, se spune în anunţul PLUS.

În numele formaţiunii semnează Sabin Răciu, Radu Vlădescu şi Cătălin Şipoş, Coordonatori Regionali PLUS

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

4 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

4 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

4 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

5 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

6 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

6 ore ago