Invatamant

Elevii din Timiș care au luat nota 10 la Bacalaureat

Unul dintre primele hopuri din viață a trecut cum nu se putea mai bine pentru trei elevi din Timiș, care la Bacalaureat au fost fără greșeală. Două eleve de la licee din Timișoara și un elev de la un liceu din Lugoj au fost recompensați astăzi pentru efortul depus în toți anii de școală. Iar recompensa și-au făcut-o cu propria mână: 10 pe linie la Examenul de Bacalaureat.

De la stânga, la dreapta: Oana Lepa (CD Loga), Darian-Florian Vodă (Iulia Hașdeu Lugoj), Adriana-Camelia Zahariuc (Carmen Sylva Timișoara)

Altora le-a lipsit de puțin pentru a i se alătura trio-ului cu 10 curat”. Niciunul dintre cei trei nu au petrecut anii de liceu la Grigore Moisil”, singura instituție de învățământ din Timiș în care s-a înregistrat promovabilitate de 100%.

Lepa Oana, elevă la specializarea Științe ale Naturii de la Colegiul Național Constantin Diaconovici Loga din Timișoara a susținut Bacalaureatul la Limba și Literatura Română, Matematică – Științe ale Naturii, respectiv Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană. La toate dintre cele trei probe a avut 10 pe linie.

De la Liceul Teoretic „Iulia Hașdeu” din Lugoj vine Darian-Florian Vodă, singurul băiat din Timiș care a terminat cu 10. Lugojeanul înscris la specializarea Matematică-Informatică a instituției de învățământ de pe Timiș a susținut BAC-ul la Limba și Literatura Română, Matematică, respectiv Informatică MI C/CC++.

Trio-ul este completat de timișoreanca Adriana-Camelia Zahariuc, de la Colegiul Național Pedagogic „Carmen Sylva”, specializarea Filologie. Pe lângă probele de Limba și Literatura Română, respectiv Istorie, Adriana Zahariuc a susținut Bacalaureatul în ultima dintre cele trei zile la Logică, argumentare și comunicare. La rându-i, a fost fără greșeală.

Cei trei elevi din Timiș se numără printre cei 177 din toată România care la Bacalaureatul de anul acesta, înainte de depunerea contestațiilor, au înregistrat nota 10 pe linie.

Share
Published by
Dan Oancia

Recent Posts

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

21 de minute ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

O oră ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

O oră ago

Sărbătoarea Floriilor 2024! Tradiţii şi obiceiuri

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc astăzi Intrarea Domnului în Ierusalim sau Floriile. Sărbătoarea Floriilor deschide…

O oră ago

Biea, victorie uşoară la gala de la Timişoara

Nici nu prea a apucat să transpire. Timişoreanul Flavius Biea a obținut o victorie clară…

O oră ago

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

2 ore ago