Sport

Leii din Banat merg după victorie pe arena Stelei

SCM Timișoara joacă primul meci în deplasare al campionatului 2019/2020, luni (28 octombrie), pe terenul echipei Steaua București. Partida contează pentru etapa a III-a și începe la ora 18,00.

Ambele formații au o victorie și o înfrângere, după două runde din Grupa Valorică A din Liga Națională de baschet masculin. Băieții în violet au jucat pe teren propriu în două rânduri: au cedat cu Pitești (71-84) și au câștigat cu Craiova (84-73). Steaua a furnizat una dintre surprizele primei etape, când a depășit acasă campioana CSM Oradea (85-83), pentru ca într-a doua etapă să cedeze pe terenul deținătoarei Cupei României, CSU Sibiu (80-84).

 

“Jucăm împotriva unei echipe care în primele două etape a jucat cel mai frumos baschet. Eu unul m-am așteptat la acest lucru, în primul rând pentru că antrenorul echipei a devenit Cătălin Burlacu, care a adus foarte multă energie si încredere în forțele proprii, caracteristicile lui de pe vremea când juca. E și la începutul carierei, așa că entuziazmul și dorința nu au cum să lipsească, nici lui Cătălin, nici echipei pe care o conduce. Nici noi nu stăm rău din aceste puncte de vedere, mai ales după meciul de acasă cu Craiova. Echipa este dornică să joace un baschet bun, să învingă în deplasare si pentru asta se pregătește cu foarte multă energie pozitivă. Există o glumă pe care o folosesc antrenorii când sunt întrebați de starea jucătorilor înainte de meci și care spune „se pregătesc ca și cum ar fi luat salariile în avans”. Chiar dacă nu este cazul la noi, exact așa ne antrenăm și nu pot decât să-i respect pe acești jucători pentru ceea ce au făcut până acum”, a spus Dragan Petricevic, antrenorul Baschet SCM Timișoara

Steaua a participat la „Cupa Timișoara”, pe care clubul bănățean a organizat-o luna trecută, unde a ocupat locul al treilea.

Partida Steaua – Timișoara va fi transmisă în direct de Digi Sport 3, luni, de la ora 18,00.

 

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Victorie cu clasă a SCM Timişoara în meciul pentru locul 13

Echipa de baschet a Timişoarei s-a descurcat de minune în primul joc al seriei cu…

8 minute ago

Prognoza meteo de Paște. Ce spun meteorologii

Sunt prognozate ploi de Paşte în jumătatea vestică a țării, în timp ce în rest…

28 de minute ago

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

16 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

19 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

22 de ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

22 de ore ago