Administratie

Fără număr pentru domn primar de la Ionuţ Nasleu! Manele şi dedicaţii pentru Nicolae Robu în Piaţa Traian

Ceea ce era de aşteptat s-a întâmplat. Piaţa Traian începe să răsune a manele şi dedicaţii, în cadrul aşa-zisului “Târg de Produse Tradiţionale”, organizat în această locaţie de către Ionuţ Nasleu, sfătuitorul primarului Nicolae Robu şi prietenul interlopilor din oraş. Şi astfel, Timişoara a mai făcut un pas important spre a deveni Capitală Culturală în anul 2021.

 

Chermeze cu mici, bere şi lăutari fără număr. Aceasta a fost ideea directorului SC Pieţe, Ionuţ Nasleu, pentru revitalizarea Pieţei Traian. O idee agreată imediat de primarul Nicolae Robu, amicul lui Nasleu, dar adoptată şi în Consiliul Local. Dacă iniţial, pe scena ridicată în piaţă s-a cântat mai mult muzică populară, moment pentru ca şi primarul Nicolae Robu să se prindă în horă alături de Nasleu, acum în piaţă răsună manelele Şi dedicaţiile fără număr, unele pentru primarul Nicolae Robu. Aşa cum se poate vedea în materialele video postate pe pagina de Facebook, Cetăţean de Timişoara. Pretenţios.

 „Pentru toți oamenii care ascultă muzică bună, ascultătorii noștri! Pentru doamna Flori, este foarte frumoasă, pentru doamna Flori de la Agil, pentru toți invitații, pentru toată lumea prezentă, mulțumim domnului primar, domnului primar mulțumim în primul rând. Și mai facem una frumoasă pentru toată lumea, pentru domn’ primar, să dea Dumnezeu fericire la toată lumea!”, sună una dintre dedicaţiile făcute de un lăutar.

Ce e adevărat, timişorenii nu prea se înghesuie la acest “eveniment cultural” pus la cale de către Ionuţ Nasleu. Aminitim, acesta este un bun prieten al interlopilor din oraş, fiind chemat şi la audieri la DIICOT în momentul arestării membrilor clanului Boncu. De altfel, el a fost filmat într-un club de manele dând dedicaţii pentru “armata mea” de interlopi.

 

 

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM în ziua de 7 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 07.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

2 ore ago

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

12 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

12 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

19 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

19 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

19 ore ago