Sport

Ripensia și Politehnica își află luni programul din noul sezon de Liga a II-a

Tragerea la sorţi a programului ediţiei 2020-2021 a Ligii a II-a se va desfăşura, luni, la sediul Federaţiei Române de Fotbal, informează site-ul oficial al FRF.

“Casa Fotbalului găzduieşte luni, 24 august, de la ora 13:00, tragerea la sorţi în urma căreia se va afla programul sezonului regular din Liga a II-a, ediţia 2020-2021. Procedura de stabilire a programului de disputare a sezonului 2020-2021 pentru competiţia Liga a II-a se va face pe baza Tabelei Berger, numărul corespunzător fiecărei echipe fiind stabilit prin tragere la sorţi”, se arată pe site-ul citat.

Prin decizia Comitetului Executiv al FRF, noua ediţie a Ligii a II-a va debuta la 29 august într-un nou format. Astfel, echipele participante vor juca fiecare cu fiecare o singură dată în sezonul regulat, urmând ca apoi să fie repartizate, pe baza clasamentului, în cea de-a doua fază a competiţiei, play-off sau play-out.

La fel ca în ediţia recent încheiată, primele 6 clasate îşi vor disputa locurile de promovare într-un play-off. De această dată, partidele se vor juca tur-retur, rezultând astfel încă 10 meciuri pentru fiecare formaţie.

La finalul play-off-ului, primele două clasate vor promova direct în Liga I, în timp ce ocupantele locurilor 3 şi 4 vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 şi 7 din play-out-ul Ligii I.

Echipele din play-out-ul eşalonului secund vor fi împărţite în două grupe, la final ultimele două urmând să retrogradeze direct, iar ocupantele locurilor 5 vor disputa un baraj de menţinerea în Liga a II-a.

 

 

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Comportare excelentă a României la Europeanul de fotbal destinat primarilor

Primarii din toată Europa s-au întâlnit la Liepzig unde nu s-au înfruntat în platforme electorale…

3 ore ago

SCM USV Timişoara, deplasare dificilă la Baia Mare

Etapa a IV-a din Liga de Rugby programează a doua deplasare a acestui sezon pentru…

3 ore ago

Timotion modifică, duminică, traseele unor mijloace de transport ale STPT

Duminică, 12 mai, în intervalul orar 08:30 - 14:00, va avea loc evenimentul sportiv “Timotion…

3 ore ago

Trafic închis, sâmbătă, pe strada Constantin Brăiloiu

Societatea de Drumuri Municipale (SDM) transmite că pe Str. Constantin Brăiloiu (tronson cuprins între Str.…

3 ore ago

Zece pentru Primăria Timişoara, şapte la preşedinţia CJ Timiş plus… Maria Grapini. A început oficial campania electorală pentru locale şi europarlamenatare

De azi a început oficial campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie,…

4 ore ago

La Timișoara, piesele auto realizate de o importantă companie sunt scanate pentru eventuale defecte, cu ajutorul unui tomograf

Una dintre cele mai mari companii străine din Timișoara, cu activitate în domeniul automotive, poate…

5 ore ago