Sănătate

Mai puţin de o săptămână până la Congresul Național de Fizioterapie de la CRAFT, care va beneficia şi de un party special

Ediţia a VI-a a Congresului Național de Fizioterapie, ce va avea loc la Timişoara se apropie cu paşi repezi. CRAFT va fi locul unde se va desfăşura evenimentul ştiinţific excepţional, între 6 şi 8 octombrie.

Fiind unul dintre cele mai așteptate evenimente din comunitatea fizioterapeuţilor, acest congres va aduce, într-un mediu inovator și stimulant din punct de vedere științific, lectori de top și profesioniști din domeniul sănătății, gata să împărtățească din experiența lor.

„Evenimentul se va desfățura în format hybrid. Programul manifestării va cuprinde prezentări orale care vor pune accent atât pe practica medicală și îngrijirea pacienților cât și pe ateliere interactive și demonstrații, care vă vor perimite să vă perfecționați abilitățile și să obțineți informații pe care le puteți pune în aplicare în practica dumneavoastră profesională.

În plus față de programul științific, CNFizio 2023 este o bună oportunitate pentru networking și stabilirea de colaborări cu colegii și liderii din domeniu.

Ne angajăm să oferim un mediu incluziv și divers care încurajează dialogul și schimbul de cunoștințe pentru a ne asigura că vă veți bucura de o experiență știițifică memorabilă”, transmit organizatorii.

Programul din acest an prezintă o gamă largă de subiecte, concepute pentru a atrage și forma participanții.

Secțiunile congresului:

Medicină sportivă;
Ortopedie-Traumatologie;
Reumatologie, Neurologie;
Neurochirurgie;
Pediatrie;
Pneumologie;
Cardiologie și Chirurgie Vasculară;
ATI;
Chirurgie Plastică și Recuperarea mâinii;
Juridic-Administrativ.

Manifestarea va fi creditată cu credite EMC de către Colegiul Fizioterapeuților din România.

Party pentru participanţi

Organizatorii s-au gândit şi la un moment festiv. Astfel, acest congres va beneficia şi de o noapte „EPICă”. Sâmbătă seara va fi invitat cunoscutul DJ, John Trend, pentru a întreţine atmosfera. Iar toţi participanţii sunt aşteptaţi la petrecere.

John Trend, în buletin Adrian Urian, sibian la origini, dar „adoptat” de Timişoara. Este rezident la unul din cele mai cunoscute cluburi – Epic Society. Muzica mixată de el este foarte apreciată și la Ponton Casa Baraj în Văliug. John este unul din cei mai cunoscuţi DJ din ţară şi participă des şi la festivaluri. Aşadar, se anunţă o seară reuşită încă înainte de a începe.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Pe Centura Sud lucrurile merg strună. Termenul de finalizare a lucrărilor ar putea fi devansat

Muncitorii celor de la UMB se mișcă, pe șantierul Centurii Sud, ca furnicile, iar aceasta…

O oră ago

CSU Poli a ratat finala mare la o tuşă, dar a obţinut bronzul la floretă pe echipe

Medalie de bronz pentru floretistele de la Poli. CS Rapid Bucureşti a câştigat titlul naţional…

O oră ago

Vreți casă frumoasă, cu curte în periurban? Pregătiți banii, la Dumbrăvița e cel mai scump, la Sânmihaiu Român e considerat cel mai ieftin

Dumbrăvița continuă să fie una dintre cele mai scumpe localități din România, ocupând primul loc…

6 ore ago

În zona Lipovei au fost amenajate 100 de locuri de parcare după demolarea unor vechi garaje

Primăria Timișoara anunță o nouă victorie în lupta cu garajele ”gazdă” pentru murături și biciclete…

6 ore ago

Timişoara întâlneşte Rapidul la rugby

Staff-ul tehnic al echipei SCM USV Timişoara a decis primul XV pentru partida cu Rapid…

6 ore ago