Opinii

De la Sfântul Graal la Oculta LGBT. Minunatele proiecte ale mirobolantului domn Robu

Cică undeva prin 2019 sau 2020, oricum înainte de ultimele alegeri locale, la un apus de soare s-au întâlnit la un şnaps şi un calvados Angela Merkel, Emmanuel Macron şi Klaus Iohannis. Nu, nu e începutul unui banc şi nici vreo Mioriţă modernă. Deşi cei trei, după unul sau două pahare, au decis să „răpună” un mare „patriot” român cu pletele vopsite în vânt. Exact, e vorba de fostul primar al Timişoarei, Nicolae Robu, care făcea zile fripte Ocultei încă de ceva vreme.

Aiureala de mai sus a fost „dezvăluită” de un apropiat al lui Nicolae Robu, fost consilier al acestuia. Nu, nu cel care-l consilia pe fostul primar despre cum se iau şpăgile în cimitire, ci altul, un fost ofiţer SRI, dacă nu cumva şi actual, fiindcă aşa spunea în emisiunea în care a făcut „senzaţionala” demascare. Şi care îşi făcea titlu de glorie din prietenia cu interlopii, dar şi cu infractori notorii, precum Zaher Iskandarani. La baza demenţei cu complotul celor trei, individul spunea că are surse extrem de bine informate, de prin tot felul de servicii, poate Grupul Bilderberg care-i dau lui raportul. Iar delirul a continuat şi, cică Iohannis ar fi acceptat să-l sacrifice pe Robu pentru a-şi păstra integritatea juridică, dar şi pentru a primi o funcţie internaţională.

În schimb, prin impunerea lui Dominic Fritz, Macron şi Merkel au impus în Timişoara agenda LGBT. Şi de aici au venit elucubraţii despre Oculta LGBT care vrea să ocupe lumea. După Illuminati, Înţelepţii Sionului, Rozacrucieni etc. a venit deci momentul în care Universul a ajuns pe mâna Ocultei LGBT. În faţa căreia „din păcate”, Robu nu va avea nicio şansă, a prezis „analistul” nostru. Care a mai dat o informaţie „bombă” cu aceeaşi, ocazie: Fritz ar fi plătit peste un milion de euro pentru a da mâna cu vreo 50 de ambasadori. Şi toate spuse pe tonul unui om care chiar le ştie.

Ei bine, acest individ, care se mândreşte şi cu faptul că a fost lider PRM, l-a consiliat pe Robu foarte probabil şi pe teme politice. Când stai într-un astfel de mediu, te preocupă probleme importante precum Protocoalele Sionului, Noua Ordine Mondiară, Marea Resetarea, tunelurile dacice, centrii energetici de pe Bucegi, întoarcerea reptilienilor etc. Fiindcă sunt vreo trei ani de când fostul primar delirează despre conspiraţii şi oculte care vor să facă din Timişoara şi România o colonie, el fiind ultimul obstacol. Ba, la un moment dat a pus sub semnul îndoielii chiar rezultatul alegerilor din 2020, cu toate că a fost spulberat la votul timişorenilor.

Dar lucrurile nu se opresc aici. Când ai un astfel de consilier, iar în jurul tău sunt doar lingăi, care oră de oră îţi spun că eşti mirobolant în tot ce faci, începând de la cele Z.E.C.E. goluri marcate pe repriză, începi să fii convins de asta. Sigur, te ajută şi „terenul” fertil, predispus la narcisim. Mai faci încă un pas şi nu mai deosebeşti realitatea de ficţiune. Te crezi un melanj între Parsifal cu Sfântul Graal în buzunar şi-un Paracelsus care transformă nu fierul în aur, ci o idee creaţă într-un proiect finalizat. Nu poţi să spui că Robu minte când spune că mai toate proiectele Timişoarei din ultimii 200 de ani sunt ale lui. El e convins de acest lucru. Poate îi e jenă să o spună public, dar în adâncul sufletului el e aproape sigur, de exemplu, că Gustave Eiffel i-a furat proiectul când a făcut celebrul edificiu din Paris care-i poartă numele. Exact, aici e şi un fel de nemuritor conte de Saint-Germain.

Da, cele de mai sus par ilare, dar din păcate sunt tragice. Da, mesajele lui Robu au ca ţintă timişorenii de al căror coeficient de inteligenţă nu se îndoieşte nimeni. Exact acei timişoreni pe care-i targetează şi AUR şi Şoşoacă. Dar, pe lângă aceştia mai sunt şi alţii care au căzut în plasa propagandei xenofobe şi „suveraniste” din ultimii trei ani. Şi scriu aceste rânduri văzând o mare răfuială privind o dezbatere electorală între primarul Fritz şi Robu.

Ori ce poţi să discuţi cu Robu când începe cu „avioanele” lui, plăsmuiri prezentate ca adevăruri cu un ton pe care, dacă nu l-ai cunoaşte, chiar l-ai crede? Despre faptul că absolut toate realizările sale sunt proiecte ale lui Gheorghe Ciuhandu? Oricum puse prost în practică, uitaţi-vă la Piaţa Libertăţii sau pavajele din zona cetrală. Că din tot ce a promis în 2012 nu a făcut nimic? Că proiectele sale proprii au fost metroul, palmierii şi o fântănă cu brizbrizuri? Omul îţi va spune foarte liniştit că a făcut 300% din ce a promis şi că toate proiectele ce au fost, ce sunt şi ce vor veni sunt ale lui. La urma urmei, ce folos să dezbaţi pe pământ cu cineva care are capul în nori?

P.S. Tot din zona conspiraţioniştilor ni se tot spune că SRI este o piesă importantă dintr-o Cupolă care conduce România, oamenii nu s-au înţeles însă dacă împreună sau nu cu Bill Gates, Soros şi Oculta LGBT. Cu specimene precum fostul consilier al Robu neîndoielnic fix aşa stă treaba. Altfel, SRI ar trebui să dea explicaţii cum un fost/actual angajat se laudă cu prietenia unui infractor fugar.

 

 

 

Share
Published by
Ino Ardelean

Recent Posts

Cod galben de averse şi grindă. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

3 minute ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

3 ore ago

DRDP Timișoara continuă cu amplasarea de parapet median pe Centura Timișoarei

Începând de joi, 9 mai, Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara va relua operațiunea de…

3 ore ago

Echipa Facultății de Drept Timișoara a obținut Premiul pentru cele mai bune pledoarii scrise din concursul Moot Competition

Echipa Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest Timișoara a participat, la Praga, în…

4 ore ago

CJ Timiș pregătește modificarea tarifelor de închiriere la Bastionul Theresia și la Palatul Administrativ

Consiliul Județean Timiș a inițiat procesul de transparență decizională asupra proiectului de hotărâre pentru completarea…

4 ore ago

Primăria caută parteneri și membri pentru comisia de Buget Participativ

Odată lansată ediția din acest an a Bugetului Participativ la Timișoara, primăria lansează apelurile pentru…

4 ore ago