Nicolae Robu a mai devoalat o conspiraţie a Ocultei. Fostul primar sugerează că alegerile pentru Primăria Timişoara din 2020 au fost trucate!

Fostul primar Nicolae Robu afirmă, misterios, că înaintea alegerilor pentru Primăria Timişoara nu s-a făcut niciun sondaj la nivel local. Mai mult, coroborat cu faptul că nu a existat nici exit poll la Timişoara, Robu se întreabă dacă rezultatul alegerilor a fost cel corect. El sugerează şi cine ar fi omul din spatele acestei conspiraţii a Ocultei, Ludovic Orban, care de atunci ar fi făcut jocurile USR.

Printr-o lungă postare, Nicolae Robu a reacţionat, în această după-amiază, la o afirmaţie a lui Dominic Fritz făcută într-un interviu pentru deBanat (“Fanteziile domnului Robu au fost publice și în 2020, când a povestit tuturor că în toate sondajele lui o să mă bată”.). Robu afirmă că în 2020 n-a avut acces la niciun sondaj, cu toate că ar fi livrat, în acest sens, 10.000 de euro în conturile PNL naţional. Sondajul nu a fost făcut, iar Robu îşi pune problema dacă preşedintele de la acea vreme al PNL, Ludovic Orban, nu era deja aliat cu USR, conspirând cu Fritz împotriva lui.

“PRECIZĂRI PRIVIND UNELE NOI AFIRMAȚII INTOXICATOARE ALE… ȘTIȚI DV CUI!

1)Subsemnatul n-am vorbit niciodată în 2020 despre vreun sondaj profesionist, întrucât, în mod curios, nimeni nu mi-a prezentat atunci vreun astfel de sondaj.

2)Filiala Timiș a PNL a virat în 2020 în conturile PNL Național 10.000 euro pentru a se face un sondaj, dar Președintele PNL de-atunci, Ludovic Orban -actualul -oare doar actualul?!- aliat USR- mi-a spus că nu-l mai face, că n-are rost să cheltuiască banii pe el, că e clar că eu voi câștiga detașat. (Forţa Dreptei, partidul condus de Ludovic Orban, a anunţat, astăzi, intenţia de-a participa la constituirea unui pol de centru-dreapta, alături de USR şi PMP – n.a.)

3)La Timișoara, în mod curios, în ziua alegerilor, nu s-a făcut -cel puțin nu se știe să se fi făcut!- niciun exit poll.

4)N-or fi fost, oare,2) și 3), măsuri de evitare a apariției unor diferențe între rezultatele sondajelor și exit poll-urilor, pe de o parte și rezultatele alegerilor, pe de altă parte?! Întreb și eu, pentru un prieten, cum se spune”, a csris Robu

Trebuie spus aici că, poate Robu n-a vorbit la acea vreme de vreun sondaj, dar în media apropiată lui, pe 24 septembrie 2020, cu doar trei zile înainte de alegeri, apărea un sondaj în care Robu avea 41%, iar Fritz doar 27%.

De remarcat că, luni, 30 septembrie, comemorând trei ani de la pierderea alegerilor, Robu a vorbit iar de Oculta care l-a propulsat primar pe Fritz în 2020.

“Ei bine, ce a urmat a devoalat un om de o mizerabilitate rară, un mincinos fără scrupule, în plus, din păcate pentru oraș, un incapabil să facă față funcției în care, prin manipulare fără precedent pe meleagurile noastre, a fost propulsat de grupurile de interese oculte din spatele lui”, scria Robu, cu o zi în urmă

Dacă în 2020, Robu spune că nu ştia niciun sondaj, de această dată a studiat nu mai puţin de şase. Toate profesioniste şi toate favorabile lui. Şi asta în pofida Ocultei pe care o pomeneşte şi acum.

“5)În ultimul an, eu am avut acces la 6 sondaje profesioniste. Despre unul din ele -bănuiți care este acela- am promis că nu dau niciun detaliu. Celelalte cinci au fost făcute după cum urmează:

în iunie-iulie 2022

în octombrie 2022,

în ianuarie 2023,

în mai 2023,

în iulie 2023

Media rezultatelor acestor 5 sondaje e una încurajatoare pentru mine, dar, dacă noi, timișorenii -a se înțelege noi, trăitorii în Timișoara- vrem să eliberăm orașul de fritzism, de această adevărată calamitate abătută asupra lui, trebuie să fim uniți și combativi, nicidecum pasivi, nicidecum demobilizați de sondaje! Arsenalul de instrumente de manipulare al forțelor oculte din spatele acestui ins, ins care nu știm cu ce s-a ocupat și din ce a trăit în Germania în cea mai mare parte a intervalului său de vârstă 18 – 37 ani este unul extrem de variat și de puternic!

Dar, uniți toți cei cu drag de oraș, indiferent ce și câte alte lucruri ne despart, vom învinge!”, a încheiat Robu postarea de azi.

 

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

7 comentarii pentru acest articol

Reos a spus: (octombrie 31st, 2023 at 18:56 )

Unde sunt prietenii neștiutorului și ultracinstitului să-l ajute să treacă peste frustul care pînă la urmă îl distruge poate se găsește cineva să-i spună că este istorie și rămâne istorie.

cetatean a spus: (octombrie 31st, 2023 at 19:22 )

Trebuie un psihiatru, klar

ion a spus: (octombrie 31st, 2023 at 19:40 )

Agenturili l-au facut pe Robu. Iar el nu raspunde decat in fata Marii Adunari Nationale.

vest a spus: (octombrie 31st, 2023 at 19:45 )

Un filfizon, o combinatie intre paun, fazan si babuin.

Costel a spus: (octombrie 31st, 2023 at 20:54 )

„timișorenii -a se înțelege noi, trăitorii în Timișoara”? Ăsta e nivelul de inteligență al vopsitului. Să înțelegem că cei ce locuiesc, iubesc acest oraș și se implică în viața cetății nu sunt TIMIȘORENI, ci doar cei ce trăiesc? Adică cei ce domiciliază în oraș și respiră aerul de pe autostrăzile create de chisculita? Tâmpenia la ea acasă!!! Doamne, de ce-ai lăsat poarta deschisă?

Alex a spus: (noiembrie 1st, 2023 at 08:25 )

Tin bine minte cum, inainte de alegerile pe care le-a pierdut,mentiona constant ca toate sondajele il dau castigator detasat. Cautati pe net, pe pagina lui, in arhivele ziarelor, e PLIN de declaratii victorioase si dispretuitoare la adresa lui Fritz. Tineti minte ca nici nu vroia sa-i pronunte numele?

Si acuma ne spune ca nu a avut acces la nici un sondaj profesionist.

Pai nene, ai mintit atunci sau acuma, sau in ambele ocazii? Si cum se potriveste asta cu pretentia ta ca tu nu minti? Mincinosule!

Gândirea, să vină să îl ia! a spus: (noiembrie 1st, 2023 at 09:28 )

când te cheamă Robu și vrei să-i eliberezi pe alții (de „fritzism”)…
când folosești cuvinte precum „mizerabilitate” …
când promovezi abjecția și atacul la persoană, dar ceri să fim „uniți toți cei cu drag de oraș, indiferent ce și câte alte lucruri ne despart”, …
când vrei sprijinul unui partid, pe care l-ai tot înjurat, pe care-l bănuiești apoi că te-a trădat, …
când ești sigur de victorie, apoi, la trei ani după, te întrebi de ce nu s-a făcut niciun sondaj, …

poate-ar fi cazul să te oprești din scris cărți și să aloci puțin timp și cititului de cărți (din alea fără formule matematice sau scheme tehnice), să te plimbi prin acest frumos oraș, să-I mulțumești Domnului că te-a adus până la vârsta asta, să te bucuri de momentele cu familia și prietenii și să mai vezi și dincolo de politică, eventual să-i sfătuiești pe cei mai tineri, să organizezi niște evenimente sociale, că sunt destui nevoiași. Iar lor nu le e indiferent că îi desparte de tine faptul că nu știu dacă mâine vor mânca, dacă vor avea destui bani pentru medicamente sau întreținere. Ar trebui să-ți pui întrebări când subordonezi totul „eliberării orașului de fritzism”, „indiferent de diferențe”. La vârsta pe care-o ai, ar trebui să știi că diferențele contează enorm.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

SCM Poli îşi decide singură soarta. Meci important la Bucureşti

Liga Zimbrilor a ajuns la etapa a XXV-a, care programează pentru alb-violeți o deplasare în București. Ei întâlnesc CSM București, duminică, la ora 17.30, în sala Apollo. Înfruntarea face parte dintr-un set de patru jocuri programate la aceeași oră, jocuri cu implicații în zona barajului și a retrogradării directe. Celelalte trei sunt: CSM Focșani –...
Citeşte tot articolul Citeste articolul SCM Poli îşi decide singură soarta. Meci important la Bucureşti
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!

În urmă cu două decenii, un startup început în Timișoara a avut o altfel de abordare: să revoluționeze piața națională a imprimantelor, aducând inovație și eficiență în fiecare birou și în fiecare casă. Din 2004 și până acum, Sky Group s-a transformat într-un lider de necontestat în producție, import și distribuție. Astăzi, Sky Group nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness, ce se va desfășura în premieră, la Timișoara, în Iulius Town. În cadrul competiției vor fi prezenți 150 de sportivi din România, Muntenegru, Kosovo, Grecia, Cipru, Serbia, Nord Macedonia, Albania și Croația, care își vor  demonstra abilitățile. Concurenții vor participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara
Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a demolat hangarele în procesul de curățire a malului Begăi de mai multe construcții, primarul Dominic Fritz anunță că s-a înțeles cu Elisabeta Lipă, președinta Agenţiei Naţionale pentru Sport. Sportivii și bărcile lor ar urma să fie mutați la baza deținută...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor
Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care conștientizează amenințarea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real. Oamenii uită destul de repede anii 2000-2004, perioada Năstase, perioada Dragnea 2016-2020. În liniște, PSD-ul ne lucrează, pe fiecare dintre noi. Provin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.
CSC Dumbrăviţa se află în fața unui nou joc ce îi poate asigura, din punct de vedere matematic, îndeplinirea obiectivului. Sâmbătă, de la ora 11.00, pe arena „Ștefan Dobay”, vine Metaloglobus București. O victorie în această partidă ar echivala cu menținerea în Liga a II-a pentru al doilea an la rând al echipei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Şansa salvării vine sâmbătă
Veselie mare, vineri dimineața, la Biroul Electoral Municipal Timișoara. Nicolae Robu, la braț cu Alfred Simonis au venit să depună candidatura fostului primar la obținerea unui nou mandat. Alături de el s-au mai aflat și cei doi noi lideri liberali trimiși de la București să ocupe locurile de șefi la PNL Timiș și Timișoara, dar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alianța PSD – PNL a depus candidaturile la alegerile locale pentru Timișoara și Timiș/FOTO
Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, le recomandă celor de la Consiliul Județean Timiș să facă deja cererea pentru emiterea hotărârii de guvern de demolare a stadionului Dan Păltinișanu, pentru ca această operațiune să meargă în paralel cu cea de proiectare și licitație, care e derulată de CNI. Această etapă nu e condiționată de demolare, spune...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis sfătuiește CJ Timiș să se apuce de demolarea stadionului: ”Avem opt luni pentru proiectare, timp în care putem demola baza”
Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum
Top