De la Sfântul Graal la Oculta LGBT. Minunatele proiecte ale mirobolantului domn Robu

Editorial de Ino Ardelean

Editorial de Ino Ardelean

Cică undeva prin 2019 sau 2020, oricum înainte de ultimele alegeri locale, la un apus de soare s-au întâlnit la un şnaps şi un calvados Angela Merkel, Emmanuel Macron şi Klaus Iohannis. Nu, nu e începutul unui banc şi nici vreo Mioriţă modernă. Deşi cei trei, după unul sau două pahare, au decis să „răpună” un mare „patriot” român cu pletele vopsite în vânt. Exact, e vorba de fostul primar al Timişoarei, Nicolae Robu, care făcea zile fripte Ocultei încă de ceva vreme.

Aiureala de mai sus a fost „dezvăluită” de un apropiat al lui Nicolae Robu, fost consilier al acestuia. Nu, nu cel care-l consilia pe fostul primar despre cum se iau şpăgile în cimitire, ci altul, un fost ofiţer SRI, dacă nu cumva şi actual, fiindcă aşa spunea în emisiunea în care a făcut „senzaţionala” demascare. Şi care îşi făcea titlu de glorie din prietenia cu interlopii, dar şi cu infractori notorii, precum Zaher Iskandarani. La baza demenţei cu complotul celor trei, individul spunea că are surse extrem de bine informate, de prin tot felul de servicii, poate Grupul Bilderberg care-i dau lui raportul. Iar delirul a continuat şi, cică Iohannis ar fi acceptat să-l sacrifice pe Robu pentru a-şi păstra integritatea juridică, dar şi pentru a primi o funcţie internaţională.

În schimb, prin impunerea lui Dominic Fritz, Macron şi Merkel au impus în Timişoara agenda LGBT. Şi de aici au venit elucubraţii despre Oculta LGBT care vrea să ocupe lumea. După Illuminati, Înţelepţii Sionului, Rozacrucieni etc. a venit deci momentul în care Universul a ajuns pe mâna Ocultei LGBT. În faţa căreia „din păcate”, Robu nu va avea nicio şansă, a prezis „analistul” nostru. Care a mai dat o informaţie „bombă” cu aceeaşi, ocazie: Fritz ar fi plătit peste un milion de euro pentru a da mâna cu vreo 50 de ambasadori. Şi toate spuse pe tonul unui om care chiar le ştie.

Ei bine, acest individ, care se mândreşte şi cu faptul că a fost lider PRM, l-a consiliat pe Robu foarte probabil şi pe teme politice. Când stai într-un astfel de mediu, te preocupă probleme importante precum Protocoalele Sionului, Noua Ordine Mondiară, Marea Resetarea, tunelurile dacice, centrii energetici de pe Bucegi, întoarcerea reptilienilor etc. Fiindcă sunt vreo trei ani de când fostul primar delirează despre conspiraţii şi oculte care vor să facă din Timişoara şi România o colonie, el fiind ultimul obstacol. Ba, la un moment dat a pus sub semnul îndoielii chiar rezultatul alegerilor din 2020, cu toate că a fost spulberat la votul timişorenilor.

Dar lucrurile nu se opresc aici. Când ai un astfel de consilier, iar în jurul tău sunt doar lingăi, care oră de oră îţi spun că eşti mirobolant în tot ce faci, începând de la cele Z.E.C.E. goluri marcate pe repriză, începi să fii convins de asta. Sigur, te ajută şi „terenul” fertil, predispus la narcisim. Mai faci încă un pas şi nu mai deosebeşti realitatea de ficţiune. Te crezi un melanj între Parsifal cu Sfântul Graal în buzunar şi-un Paracelsus care transformă nu fierul în aur, ci o idee creaţă într-un proiect finalizat. Nu poţi să spui că Robu minte când spune că mai toate proiectele Timişoarei din ultimii 200 de ani sunt ale lui. El e convins de acest lucru. Poate îi e jenă să o spună public, dar în adâncul sufletului el e aproape sigur, de exemplu, că Gustave Eiffel i-a furat proiectul când a făcut celebrul edificiu din Paris care-i poartă numele. Exact, aici e şi un fel de nemuritor conte de Saint-Germain.

Da, cele de mai sus par ilare, dar din păcate sunt tragice. Da, mesajele lui Robu au ca ţintă timişorenii de al căror coeficient de inteligenţă nu se îndoieşte nimeni. Exact acei timişoreni pe care-i targetează şi AUR şi Şoşoacă. Dar, pe lângă aceştia mai sunt şi alţii care au căzut în plasa propagandei xenofobe şi „suveraniste” din ultimii trei ani. Şi scriu aceste rânduri văzând o mare răfuială privind o dezbatere electorală între primarul Fritz şi Robu.

Ori ce poţi să discuţi cu Robu când începe cu „avioanele” lui, plăsmuiri prezentate ca adevăruri cu un ton pe care, dacă nu l-ai cunoaşte, chiar l-ai crede? Despre faptul că absolut toate realizările sale sunt proiecte ale lui Gheorghe Ciuhandu? Oricum puse prost în practică, uitaţi-vă la Piaţa Libertăţii sau pavajele din zona cetrală. Că din tot ce a promis în 2012 nu a făcut nimic? Că proiectele sale proprii au fost metroul, palmierii şi o fântănă cu brizbrizuri? Omul îţi va spune foarte liniştit că a făcut 300% din ce a promis şi că toate proiectele ce au fost, ce sunt şi ce vor veni sunt ale lui. La urma urmei, ce folos să dezbaţi pe pământ cu cineva care are capul în nori?

P.S. Tot din zona conspiraţioniştilor ni se tot spune că SRI este o piesă importantă dintr-o Cupolă care conduce România, oamenii nu s-au înţeles însă dacă împreună sau nu cu Bill Gates, Soros şi Oculta LGBT. Cu specimene precum fostul consilier al Robu neîndoielnic fix aşa stă treaba. Altfel, SRI ar trebui să dea explicaţii cum un fost/actual angajat se laudă cu prietenia unui infractor fugar.

 

 

 

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

7 comentarii pentru acest articol

Jack a spus: (februarie 21st, 2024 at 09:59 )

Fritz a adus marsurile de homosexuali in Timisoara, Fritz trebuie sa plece. El a semnat pentru marsurile degeneratilor alora ca sa le aurorizeze. Putea sa faca ca cei de la Oradea care nu au permis asa ceva in orasul lor. Si nu a facut-o! Ca sa demonstreze nebunii aia sub ochii copiilor nostri si sub treptele Catedralei.

George a spus: (februarie 21st, 2024 at 10:32 )

@ Jack(ass), am avut o premoniție că o să apari, când e vorba de un articol cu idolul tău, robu(lache).

F.D.-R. a spus: (februarie 21st, 2024 at 11:01 )

Violența, inclusiv cea de limbaj, este ultimul refugiu al unor incapabili intelectual să întrețină un dialog. După tiparul levantin, otoman și slav: violența este o cale de interacționare. Generatorul violenței este frica. Religia este un scut ce se vrea onorabil, în cazul lor. E luată ostatică. Lupta anti-LGBT e un refren copt, răsuflat, cusut cu ață albă (procentajul din populație care aparține categoriilor LGBT este infim). Problemele noastre sunt altele: destructurarea societății, inechitatea, corupția arhirăspândită, scăderea accelerată a nivelului de trai, perspectiva războiului și haosului. Că niște căcănari vor puterea folosind tot felul de basme, s-a mai văzut. Că unii se roagă să revină „vremurile bune de-altădată”, la fel, dar mersul a fost doar spre înainte, de multe ori cu suferințe. Dacă-i luați la bani mărunți, veți vedea că nu sunt nici creștini, nici români, nici timișoreni, nici profesioniști de vreun fel. Încearcă și ei marea cu degetul și confundă alegerile cu alba-neagra. Se vor macera încet în prostia lor acră până când moartea îi va scoate din scenă și ideile lor geniale vor fi redescoperite de alți proști frustrați.
Că unii ne consideră colonie și se comportă ca atare, e adevărat, însă dacă lăsăm să ne reprezinte de-alde Robu, care îmbracă perfect hainele idioților utili, va fi și mai rău pentru noi. Asta e lumea: e-atâta ură între noi, românii, dar credem că toți cei de-afară au datoria să ne respecte!!! Și că toate vor fi frumoase după ce ne omorâm „dujmanii” și-l trimitem pe Fritz acasă! Desigur!

@Jack a spus: (februarie 21st, 2024 at 11:12 )

Bună dimineața frustratule vreau să-ți amintesc de tablete ,trebuie să le iei în fiecare zi altfel vin ăia cu tenișii albi.🤣

antiProstie a spus: (februarie 21st, 2024 at 11:12 )

@Jack…vezi că primele manifestații au fost în 2018-2020 sub oblăduirea Marelui El Însuși și a Universității de Vest …rector Marilen Pirtea (parlamentar PNL). Și toate au fost incluse in bidbook-ul pentru candidatura la CCE 2021, candidatură coordonată de domnul Dan Diaconu viceprimar PNL

Solo a spus: (februarie 21st, 2024 at 11:13 )

Indivizi ca Jack nu ar trebui promovați prin publicarea posturilor lor. Se vede de la o posta ca e un haotic care „nu- si iubește aproapele” pentru un simplu motiv ca nu e ca el. Cei care-i semănați, duceti- va la vot și votați noul partid unic psd+pnl, caci numai asa se va instaura autoturismul- un comunism de tip nou- si o sa vedeți voi libertati.

eastbam a spus: (februarie 21st, 2024 at 12:51 )

@Jack, de care trepte ale catedralei îți pasă așa de mult? De cele vechi, pe care au fost împușcați oameni la Revoluție sau de cele noi și curate?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!

În urmă cu două decenii, un startup început în Timișoara a avut o altfel de abordare: să revoluționeze piața națională a imprimantelor, aducând inovație și eficiență în fiecare birou și în fiecare casă. Din 2004 și până acum, Sky Group s-a transformat într-un lider de necontestat în producție, import și distribuție. Astăzi, Sky Group nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a demolat hangarele în procesul de curățire a malului Begăi de mai multe construcții, primarul Dominic Fritz anunță că s-a înțeles cu Elisabeta Lipă, președinta Agenţiei Naţionale pentru Sport. Sportivii și bărcile lor ar urma să fie mutați la baza deținută...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor
Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care conștientizează amenințarea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real. Oamenii uită destul de repede anii 2000-2004, perioada Năstase, perioada Dragnea 2016-2020. În liniște, PSD-ul ne lucrează, pe fiecare dintre noi. Provin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.
CSC Dumbrăviţa se află în fața unui nou joc ce îi poate asigura, din punct de vedere matematic, îndeplinirea obiectivului. Sâmbătă, de la ora 11.00, pe arena „Ștefan Dobay”, vine Metaloglobus București. O victorie în această partidă ar echivala cu menținerea în Liga a II-a pentru al doilea an la rând al echipei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Şansa salvării vine sâmbătă
Veselie mare, vineri dimineața, la Biroul Electoral Municipal Timișoara. Nicolae Robu, la braț cu Alfred Simonis au venit să depună candidatura fostului primar la obținerea unui nou mandat. Alături de el s-au mai aflat și cei doi noi lideri liberali trimiși de la București să ocupe locurile de șefi la PNL Timiș și Timișoara, dar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alianța PSD – PNL a depus candidaturile la alegerile locale pentru Timișoara și Timiș/FOTO
Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, le recomandă celor de la Consiliul Județean Timiș să facă deja cererea pentru emiterea hotărârii de guvern de demolare a stadionului Dan Păltinișanu, pentru ca această operațiune să meargă în paralel cu cea de proiectare și licitație, care e derulată de CNI. Această etapă nu e condiționată de demolare, spune...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis sfătuiește CJ Timiș să se apuce de demolarea stadionului: ”Avem opt luni pentru proiectare, timp în care putem demola baza”
Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum
Compania Colterm a decis ca în următoarea perioadă să oprească furnizarea energiei termice pentru încălzirea populației din sistemul de termoficare al orașului. Decizia a fost luată ca urmare a creșterii temperaturilor exterioare. Încălzirea va fi oprită cel târziu luni dimineața, dar parametrii de furnizare vor fi reduși progresiv în aceste zile. ”Având în vedere temperaturile...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se oprește furnizarea căldurii la Timișoara
Checea există ca şi comună doar fiindcă nişte minţi luminate au decis, în urmă cu ceva ani, să pulverizeze vechile UAT-uri, înfiinţându-se astfel, doar în Timiş câteva zeci de comune noi, unele dintre ele neavând bani nici pentru salariile angajaţilor. (Precum în povestea cu bolovanul aruncat în baltă, acum alte minţi luminate încearcă să comaseze...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (5). Poveste din Checea, comuna în care naşul şi finul se bat pentru funcţia de primar. Şi nu e singura curiozitate de acolo
Top