Arhiva pentru eticheta: intoarcere

Titu Bojin se vrea înapoi în PSD: „Îmi voi face datoria anul viitor, în funcție de unde voi fi pe liste”

Titu Bojin se vrea înapoi în PSD: „Îmi voi face datoria anul viitor, în funcție de unde voi fi pe liste”

Fostul preşedinte al PSD Timiş Titu Bojin ar vrea să se întoarcă în mijlocul social-democraţilor, dar astăzi, la alegerile din filială, a fost doar invitat, ca președinte al UNPR Timiș. Mai mult, speră ca anul viitor să fie și pe liste, după cum a spus la alegerile care au loc vineri pentru conducerea PSDTimiş.

Mitomanul s-a intors; mult mai obraznic, mult mai penal

Pentru Reghin și pentru PSD o să fie bine ca Maria Precup să fie aleasă din nou primar. Pentru ea va fi rău. M-au întrebat destui jurnaliști, și nu numai jurnaliști, dacă o să ocup iar o nouă funcție în stat. Și am zis, sigur pentru mine va fi rău dacă o să ocup acea funcție. Cred însă că Maria îmi dă mie curaj.

Abia intorsi din Serbia, pompierii de la ISU ar pleca din nou maine, daca ar fi nevoie/ FOTO

Militarii ISU Timiș s-au întors în țară cu însemne ale pompierilor sârbi și ale localnicilor care le-au mulțumit pentru modul în care au intervenit. Cei 11 pompieri români au intervenit cu bărcile de salvare alături de echipele de salvare sârbe, în regiunea Jamena-Morovic, pentru a verifica locuințele oamenilor și pentru a recupera animalele rămase încă în viață.

„Scorpionii Galbeni” s-au intors teferi acasa / FOTO

Cei 500 de militari din Batalionul 2 Manevră „Scorpionii Galbeni” au revenit la Timișoara după șase luni petrecute la Zabul, în Afganistan. Soldații s-au întors acasă în mai multe ture, în ultimele săptămâni, iar joi dimineață au prezentat drapelul de luptă, în formație completă, în Piața Operei, la fel cum au făcut și la plecare.

A pus pe picioare Google Romania, are un doctorat la Oxford si vrea un job acasa!

Cosmina Dorobanțu are 32 de ani, este timișoreancă și a plecat la 16 ani de acasă. A făcut facultatea în SUA, a lucrat pentru Google, iar acum, după un doctorat la Oxford, a intrat în atenția Comisiei Europene. Studiază comerțul online, domeniu de care autoritățile europene sunt foarte interesate, tocmai pentru că nu prea a fost cercetat. După cinci ani de Google și alții de Oxford, unde și predă statistică, în cadrul unui program de master în economie, Cosmina se gândește că totuși locul ei ar fi acasă.

Ovidiu Petre si eterna reintoarcere

Marea noutate a începutului de săptămână de la Poli Timişoara este revenirea la antrenamentele echipei din liga secundă a mijlocaşului Ovidiu Petre. După ce i-a dus cu zăhărelul o vară întreagă pe conducătorii echipei, Petre s-a eschivat în momentul în care a trebuit să semneze contractul. Acum s-a întors cam cu coada între picioare.

Galescu si Dunca, acasa, dupa ce au “dovedit” Polul Sud / FOTO

Coco Galescu și Romeo Dunca au ajuns, joi dimineață, acasă! Sunt primii români care au atins Polul Sud pe schiuri, după ce au făcut parte dintr-o expediție internațională care a celebrat împlinirea unui secol de la reușita lui Roald Amundsen. Cei doi au avut mari emoții, după ce, din cauza vremii nefavorabile, au rămas blocați la cel mai sudic punct al planetei.

Top