Despre Poli si oferta de la Baia Mare, doar dupa alegeri!

Liderii politici timișeni nu prea vor să discute acum propunerea generoasă a lui Dan Hotico, patronul lui FC Universitar Maramureş Baia Mare. Acesta a declarat, în exclusivitate pentru www.debanat.ro, că e dispus să-și mute gratuit echipa la Timişoara. Singurul care respinge categoric o astfel de variantă este Nicolae Robu.

Clubul băimărean nu are datorii, iar Dan Hotico are cerințe minime. „Sunt dispus să cedez clubul fără nicio pretenţie financiară, dar cu promisiunea că aş păstra unele drepturi, nu în proporţie de 100%, asupra unor jucători din actualul lot pregătit de Romică Buia, timişorean prin adopţie”, a declarat Hotico.

„Mi se pare o propunere corectă şi cinstită. Este o variantă interesantă, care merită discutată. Înainte de asta însă, va trebui clarificată situaţia lui Poli. Dacă nu se va reuşi menţinerea ei în Divizia B putem începe discuţiile”, spune Titu Bojin, președintele PSD Timiș.

Preşedientele CJT şi liderul PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc, a studiat direct pe www.debanat.ro varianta propusă de Hotico. „Am citit şi ştiu exact despre ce este vorba. Nu vreau să vorbesc însă acum despre această variantă. După campania electorală putem discuta”, ne-a declarat Ostaficiuc.

„Este interesant că omul acela din Baia Mare şi-a dat seama că autorităţile au sprijinit şi s-au implicat cât s-a putut la Poli. Doar Iancu nu a văzut acest lucru. Personal, eu nu cred în contracte de acest gen. Trebuie să măturăm toate relele de la Poli şi să aşteptăm revirimentul”, afirmă Adrian Orza, preşedintele PNŢCD Timişoara.

Omul care refuză din start propunerea venită de la Baia Mare este preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu. „Este o propunere izvorâtă din bună-credinţă, dar consider că este fundamentată pe o totală necunoaştere a spiritului Timişoarei şi a fenomenului Poli. În Timişoara este iubită doar Poli. Punct. Dacă vom «reuşi» performanţa de a distruge Poli, nu văd altă alternativă decât să o luăm de la capăt, cu palmaresul şi culorile lui Poli. Chiar dacă pentru acest lucru va trebui să urcăm chiar din a patra divizie”, susţine Robu.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

2 minute ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

43 de minute ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

O oră ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

O oră ago

Sărbătoarea Floriilor 2024! Tradiţii şi obiceiuri

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc astăzi Intrarea Domnului în Ierusalim sau Floriile. Sărbătoarea Floriilor deschide…

2 ore ago

Biea, victorie uşoară la gala de la Timişoara

Nici nu prea a apucat să transpire. Timişoreanul Flavius Biea a obținut o victorie clară…

2 ore ago