Razboiul ACS – ASU trece la nivelul urmator: teoria conspiratiei

Lupta fratricidă între susținătorii lui ACS Poli și ASU Poli pare să nu aibă limite. După ce s-au înjurat reciproc pe forumuri sau pe site-urile ziarelor din Timișoara, disputa lor a trecut într-o nouă etapă: a teoriei conspirației. Aceasta include, de o parte, bani publici aruncați aiurea, iar de cealaltă, implicare în tentativa de șpagă.

Susținătorii ASU Poli, mai exact Druckeria, au aruncat pe piață zvonul că din o parte din banii de la bugetul Consiliului Local Timișoara, care ar trebui să ajungă la ACS Poli, merge la echipa din Racovița. Adică, exact formația aflată pe locul I din Liga a V-a, acolo unde activează și ASU Poli, respectiv principala contracandidată a timișorenilor la promovare. Aceleași voci susțin că toate echipele primăriilor USL din județ care joacă cu ASU Poli sunt motivate financiar înaintea meciurilor cu echipa Universității Politehnica.

Nici cei de la ACS Poli nu se lasă mai prejos în ceea ce privește conspirațiile de la tot pasul. Ei aruncă vina pe ASU în mega-scandalul cu tentativa de mituire a tușierului din meciul cu Alba Iulia. Astfel, fanii lui ACS susțin că, după meciul cu pricina, au văzut în preajma arbitrilor două persoane din anturajul lui ASU. Chiar dacă ar fi așa, acest lucru nu disculpă echipa organizatoare, adica ACS Poli. Ori s- a ajuns în această situație din cauza prea mulților șefi nu se mai știe care e din club și care nu este?

Această „conspirație” este îmbrățișată chiar și de primarul Nicolae Robu, cel mai mare susținător al lui ACS Poli. „Rămâne așa cum am spus. Dacă ce spune arbitrul s-a întâmplat, totuși – greu de crezut – atunci cei doi NENOMINALIZAȚI (!?) au fost diversioniști și nicidecum cineva din staff-ul Clubului ACS Poli! Vom fi mai vigilenți pe viitor, pentru că se pare că noua structură deranjează – tocmai prin curățenia ei! – și deranjează cu atât mai mult, cu cât obține rezultate bune. Unii nu se pot împăca cu ideea că dacă ei n-au putut, nu pot și nu vor putea niciodată, alții pot!”, a postat Robu pe contul său de Facebook. Este, de altfel, și singura sa reacție referitoare la scandalul tentativei de mită.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

10 minute ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

5 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

6 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

6 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

8 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

9 ore ago