Arhiva pentru eticheta: conspiratie

Conducerea lui Poli tergiverseaza cazul in care este acuzata de mita

Numele lui Poli Timişoara a apărut într-un caz de dare de mită, reclamat de tuşierul bihorean Iulius Timar, care a reclamat că, la finalul meciului dintre Poli și Unirea Alba Iulia, două persoane neidentificate i-ar fi oferit, în incinta stadionului „Dan Păltinişanu”, un plic în care se regăseau 200 de euro. Oficialii lui Poli s-au rezumat doar să aducă în discuție teoria conspirației.

Razboiul ACS – ASU trece la nivelul urmator: teoria conspiratiei

Lupta fratricidă între susținătorii lui ACS Poli și ASU Poli pare să nu aibă limite. După ce s-au înjurat reciproc pe forumuri sau pe site-urile ziarelor din Timișoara, disputa lor a trecut într-o nouă etapă: a teoriei conspirației. Aceasta include, de o parte, bani publici aruncați aiurea, iar de cealaltă, implicare în tentativa de șpagă.

“In cazul mitropolitului Banatului e vorba despre o conspiratie”

Aproximativ 50 de credincioși au fomat un lanţ uman duminică, în faţa Catedralei Mitropolitane, într-un gest de solidaritate cu mitropolitul Banatului. Oamenii spun că dreptul de semnătură al mitropolitului este pe viață și că, în cazul altor doi înalți ierarhi, nu s-a pus niciodată problema unei decăderi din drepturi, deși aceștia erau grav bolnavi.

Top