Arhiva pentru eticheta: conspiratie

Editorial de Eugen Sasu

Nici PSD-ul nu mai e ce-a fost. Cu cine votează conspiraționiștii în Timișoara?

Nici PSD-ul nu mai e ce-a fost. Cu cine votează conspiraționiștii în Timișoara?

Succesul în alegeri nu trebuie să fie musai obținerea unei funcții în administrația locală, ci după principiul olimpismului e important să participi și să nu te faci de râs. PSD Timiș se făcea de râs să fi mers cu Adrian Orza candidat de primar al Timișoarei. Nu că deja bătrânul domnișor Orza ar fi o

Conducerea lui Poli tergiverseaza cazul in care este acuzata de mita

Numele lui Poli Timişoara a apărut într-un caz de dare de mită, reclamat de tuşierul bihorean Iulius Timar, care a reclamat că, la finalul meciului dintre Poli și Unirea Alba Iulia, două persoane neidentificate i-ar fi oferit, în incinta stadionului „Dan Păltinişanu”, un plic în care se regăseau 200 de euro. Oficialii lui Poli s-au rezumat doar să aducă în discuție teoria conspirației.

Razboiul ACS – ASU trece la nivelul urmator: teoria conspiratiei

Lupta fratricidă între susținătorii lui ACS Poli și ASU Poli pare să nu aibă limite. După ce s-au înjurat reciproc pe forumuri sau pe site-urile ziarelor din Timișoara, disputa lor a trecut într-o nouă etapă: a teoriei conspirației. Aceasta include, de o parte, bani publici aruncați aiurea, iar de cealaltă, implicare în tentativa de șpagă.

“In cazul mitropolitului Banatului e vorba despre o conspiratie”

Aproximativ 50 de credincioși au fomat un lanţ uman duminică, în faţa Catedralei Mitropolitane, într-un gest de solidaritate cu mitropolitul Banatului. Oamenii spun că dreptul de semnătură al mitropolitului este pe viață și că, în cazul altor doi înalți ierarhi, nu s-a pus niciodată problema unei decăderi din drepturi, deși aceștia erau grav bolnavi.

Top