Poli continua reprezentatiile penibile

Când se joacă pe teren, Poli Timişoara nu prea mai ştie cum e gustul victoriei. Fotbaliştii antrenaţi de Valentin Velcea s-au făcut de râs pe arena „Dan Păltinişanu” în meciul cu Corona Braşov, pe care l-au pierdut cu 1-2. Asta, după ce tocmai li s-a votat bugetul de patru milioane de lei, din partea PMT, cu promisiune de suplimentare din partea primarului Nicolae Robu.

Câteodată fotbalul este extrem de urât şi de plictisitor. Prima repriză dintre Poli şi Corona poate concura la titlul de cea mai proastă reprezentaţie pe un teren de fotbal. Singurul moment notabil în primele 45 de minute s-a întâmplat în minutul 35, când fundaşul timişorean Alin Şeroni a văzut al doilea cartonaş galben, lăsându-și echipa aproape o oră în inferioritate numerică. Prima minge pe spaţiul porţii braşovenilor a fost o lovitură cu capul a lui Szekely. În rest, Poli s-a remarcat, în prima repriză, printr-un joc încâlcit şi fără orizont.

A doua repriză a fost mai bogată în evenimente, mai ales în ultimul sfert de oră, când s-au înscris trei goluri. Cu un om în minus, Poli a încercat să forţeze în atac, dar s-a exprimat pe teren ca o echipă de nivel inferior, în ciuda zbaterilor de pe banca tehnică ale antrenorului Valentin Velcea. Oaspeţii au profitat de naivitatea şi proasta organizare în defensivă a timişorenilor, vulpoiul Coman provocând deranj în careul lui Poli.

Pap a reuşit să respingă un şut al lui Coman, dar doar până la Ene, care a împins balonul în poartă. Lovitura decisivă a venit la numai două minute după deschiderea scorului. În prim plan a fost acelaşi Coman, care a centrat în careul lui Poli, iar fundaşul polist Marovic şi-a băgat mingea în propria poartă. Poli s-a aruncat în atac pe final, iar Boldea a lovit bara cu câteva minute înainte de terminarea jocului. Atacantul polist a înscris până la urmă în prelungiri, dar înfrângerea nu a putut fi ocolită.

Poli coboară pe locul 2 în clasamentul seriei după această înfrângere. La asemenea evoluții, nu-ți vine decât să te întrebi ce a fost în mintea primarului Nicolae Robu, care, imediat după votarea bugetului de patru milioane de lei, contribuție din partea municipalității, a declarat că suma urmează să fie suplimentată, pentru performanță. Nu e clar despre ce fel de performanță este vorba… Și, pentru ca tacâmul să fie complet, UTA Arad, într-o formă excelentă în retur, le suflă timișorenilor în ceafă, la un singur punct diferenţă

Pap – Nohai, Petrovic, Şeroni, Marovic – Goge, Trandu, Poparadu (cpt.), Fl. Nanu – Boldea, S. Szekely. Au mai intrat Dina, Boştină şi Bărbuţ.

Share
Published by
Sabin Cara

Recent Posts

Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara

România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness,…

53 de minute ago

Timp de o lună, trafic închis pe două artere din Timişoara

În perioada 26.04.2024 – 25.05.2024, traficul rutier va fi închis, pentru executarea lucrărilor de întreținere…

2 ore ago

Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a…

12 ore ago

Primăria Timișoara reia demersul preluării rețelei de termoficare a orașului

Promovată în urmă cu ceva timp, dar lăsată deoparte din cauză că nu se putea…

13 ore ago

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.

Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care…

16 ore ago

Şansa salvării vine sâmbătă

CSC Dumbrăviţa se află în fața unui nou joc ce îi poate asigura, din punct…

17 ore ago