Robu vrea mijlocasi si atacanti noi la ACS Poli

Primarul Nicolae Robu anunță noi achiziții la ACS Poli. După meciul cu Steaua, pe care edilul s-a temut că formația sa preferată îl va pierde la un scor și mai categoric, cel mai înfocat suporter al lui Velcea &co a recunoscut că echipa are nevoie de întăriri la mijlocul terenului și în ofensivă. ACS Poli e obligată să facă șase puncte în următoarele două meciuri.

Nicolae Robu a fost dezamăgit de partida de sâmbătă seara, dintre ACS Poli și Steaua. „A fost un meci foarte slab. Trebuie să vă spun că, la un moment dat, mă temeam că scorul va lua proporții”, a declarat, duminică, liberalul, invitat într-o emisiune de la Radio Timișoara. Viitorul pare să nu sune prea bine nici pentru cel mai înfocat suporter al lui Velcea & co. „Ce a fost a trecut. Acum este esențial să câștigăm punctele din următoarele două meciuri”, a mai spus Robu.

ACS Poli întâlnește, în etapa viitoare, acasă, pe Corona Brașov, iar peste două etape, în deplasare, pe U Cluj. Cele două echipe ardelene sunt ocupantele ultimelor două locuri ale clasamentului Ligii I. Întrebat despre eventuale schimbări în strategia echipei, Robu a ajuns la concluzia – vizibilă, de altfel, din avion, pentru orice suporter – că, pentru a face față Ligii I, formația timișoreană are nevoie de întăriri. Primarul nu a vrut să vorbească însă despre schimbări pe banca tehnică. „Trebuie să mai aducem jucători, atacanți și mijlocași. În zilele următoare, voi cere explicații staff-ului echipei”, a mai spus Nicolae Robu.

În ultima ședință a CL, ACS Poli a mai primit jumătate de milion de lei din bani publici, finanțarea ajungând la 6,5 milioane de lei, numai din această sursă. Echipa lui Velcea nu a mai câștigat un meci în Liga I din etapa a patra și, de atunci, a mai reușit un singur punct, după un egal chinuit pe teren propriu, cu Viitorul.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

O oră ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

O oră ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

2 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

2 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

3 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

3 ore ago