Categories: Administratie

„O fi Cristescu seful lui Stoia, dar primaria e condusa de Nicolae Robu!”

În plin scandal cu Traian Stoia, pe care nu-l mai vrea sub nicio formă viceprimar, Nicolae Robu e categoric: nu datorează niciun capăt de ață fraților Marius și Emil Cristescu, pentru sprijinul din campania electorală. Cei sunt considerați „păpușarii” care stau în spatele viceprimarului social-democrat.

O fi Marius Cristescu șeful lui, dar în altă parte. Primăria Timișoara este condusă de Nicolae Robu”, a spus primarul, adăugând că Traian Stoia n-avea nicio bază legală să meargă în controale însoțit de Marius Cristescu, așa cum a fost văzut de nenumărate ori. Pe de altă parte, liberalul a recunoscut că a fost sprijinit în campania electorală de cei doi frați, dar nu cu mulți bani.

„Da, mi-au susținut campania electorală. Nimeni nu m-a susținut însă cu sume mari niciodată. Evident, frații Cristescu au fost printre sponsorii USL, însă am spus-o întotdeauna: mă bucur când cineva mă sprijină în campaniile electorale, îi sunt recunoscător, dar vreau să fie clar. Eu sunt om independent și vreau să rămân independent. Să nu-și închipuie cineva că, dacă mă sprijină, îi voi facilita vreun câștig ilegal ca să-și poată scoate sumele cu care a sprijinit campaniile electorale. Cine vrea să mă sprijine s-o facă. Frații Cristescu nu au fost cei mai importanți sponsori, e o legendă. Totul e oficial, am fost susținut de multă lume cu sume mici”, a mai spus Robu.

Probabil, tot în legătură cu cei doi frați, primarul și-a arătat nedumerirea vizavi de unele acțiuni ale lui Traian Stoia. „Avem un grad de încasare a veniturilor foarte redus la spații, fiindcă pierdem în instanță cu chiriașii din cauza modificărilor discreționare de chirii. Oamenii nu pot să plătească, Se pare că cineva are interesul ca toată lumea care este chiriașă la primărie să dea faliment sau să caute alte spații”, a conchis Robu.

Share
Published by
Cristina Tomescu

Recent Posts

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

29 de minute ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

50 de minute ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

4 ore ago

DRDP Timișoara continuă cu amplasarea de parapet median pe Centura Timișoarei

Începând de joi, 9 mai, Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara va relua operațiunea de…

4 ore ago

Echipa Facultății de Drept Timișoara a obținut Premiul pentru cele mai bune pledoarii scrise din concursul Moot Competition

Echipa Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest Timișoara a participat, la Praga, în…

5 ore ago

CJ Timiș pregătește modificarea tarifelor de închiriere la Bastionul Theresia și la Palatul Administrativ

Consiliul Județean Timiș a inițiat procesul de transparență decizională asupra proiectului de hotărâre pentru completarea…

5 ore ago