Categories: Administratie

Stoia: „Nu am ce pierde, va pierde insa orasul, care se lasa manipulat”

Social-democratul Traian Stoia, considerat de Nicolae Robu incompatibil cu funcția de viceprimar sub mandatul său, e liniștit. N-are nimic de pierdut dacă va fi înlocuit și crede că primarul s-a supărat pentru că altcineva îndrăznește să aibă rezultate și să nu le împartă cu el.

Anunțul lui Nicolae Robu, care a declarat că nu mai poate lucra cu Traian Stoia și cere înlocuirea acestuia din funcție, nu l-a impresionat pe sociale-democrat. Prima reacție a acestuia a venit prompt. „Dacă nu poate colabora cu Stoia, atunci poate colaborează cu ANI. Primăria nu e condusă de frații Cristescu, ci de Greblă (Sanda Greblă, consilier al primarului Robu – n.r.)”, a declarat Stoia, când a auzit că se cere înlocuirea lui.

Ulterior, social-democratul a găsit și explicația pentru reacția primarului. „Eu am rezultate și deranjează că nu sunt rezultate obținute de domnia sa. Nu sunt deloc îngrijorat că aș putea fi schimbat”, spune Stoia. Acesta susține că declarațiile primarului – conform căruia Stoia dădea în presă date din diversele anchete care vizează retrocedările ilegale – nu au nicio bază. „Habar nu are despre aceste anchete. Cred că ar fi mai bine să stea în banca lui”, ne-a declarat viceprimarul. Nici în ceea ce privește apropierea de frații Cristescu, de altfel niciodată negată de Traian Stoia, acesta nu crede că Robu are dreptate. „Frații Cristescu nu au avut niciun beneficiu de când sunt viceprimar, nu au cumpărat nimic de la primărie, nu au câștigat nimic de la primărie”, afirmă social-democratul.

„Eu nu am ce pierde dacă voi fi schimbat din funcție. Va pierde în schimb orașul care se lasă manevrat de un cetățean care a ajuns primar și care vrea să fie singurul cel mai bun, mai drept, mai mare, mai viteaz, cum era vorba cântecului. Dar ați văzut ce a pățit și acela”, mai spune Stoia. Acesta nu intenționează să-și mute conferințele de presă la sediul PSD, așa cum i-a sugerat Nicolae Robu. „Le țin în biroul meu pentru că așa vreau eu. Le țin pe computerul meu, pe proiectorul meu, pe cafelele mele, nu pe cele ale primăriei”, a conchis social-democratul.

Share
Published by
Cristina Tomescu

Recent Posts

SCM Poli îşi decide singură soarta. Meci important la Bucureşti

Liga Zimbrilor a ajuns la etapa a XXV-a, care programează pentru alb-violeți o deplasare în…

30 de minute ago

Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara

România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness,…

2 ore ago

Timp de o lună, trafic închis pe două artere din Timişoara

În perioada 26.04.2024 – 25.05.2024, traficul rutier va fi închis, pentru executarea lucrărilor de întreținere…

3 ore ago

Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a…

14 ore ago

Primăria Timișoara reia demersul preluării rețelei de termoficare a orașului

Promovată în urmă cu ceva timp, dar lăsată deoparte din cauză că nu se putea…

14 ore ago

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.

Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care…

17 ore ago