Categories: Zâmbete amare

Ce minunatii a gasit Victor Ponta in „tomberonul” domnului Dan!

Multă lume s-a oripilat în momentul în care Victor Ponta a început să caute prin „tomberoane” un nou aliat cu care să-și ajusteze majoritatea parlamentară. Asta, după ce a dat chix cu încercarea de a-l recicla pe Tăriceanu și a rupe PNL. Dacă nu i-a ieșit cu liberalii, uite că s-a putut cu menajeria de la OTV. Mirosul pestilențial de tomberon pe care-l degaja PP-DD i-a oprit pe alții să i se alăture. Noroc cu marele bărbat de stat Victor Viorel Ponta, care, neavând grețuri, a scotocit prin „tomberon” și l-a extras pe „domnul Dan”. Și nici nu s-a chinuit mult, a fost de-a ajuns să le dea un post de ministru, câțiva secretari de stat și niște funcții în teritoriu.

Personal, nu cred însă că e chiar așa nașpa (să vorbim pe limba celor de OTV) că PSD a pus de-o alianță cu „Partidul Tomberon” al „domnului Dan”. Păi, în primul rând, gândiți-vă că, în sfârșit, toate minunățiile promise de partidul născut din dispariția Elodiei vor fi puse în practică. Și nu-i de colo să primim fiecare român câte 20.000 de euro. Chiar luni seara am auzit-o pe dna Simona, președinte din acte al PP-DD, că acest proiect va fi pus pe masa guvernului și tare mult m-am mai bucurat. Deja îmi fac calcule ce-o să fac cu cei 60.000 de euro (am familie de trei membri), pe care-i voi primi prin mărinimia domnilor Victor Viorel și Dan. Doi bărbați de mare caracter, care, pentru binele neamului, au uitat cum s-au înjurat și bălăcărit în trecut, mai ceva ca la ușa OTV-ului.

Și asta nu e tot, vorba reclamei! Tot în programul de 100 de puncte al PP-DD cu care partidul intră la guvernare se mai arată că vor fi majorate toate salariile atât ale bugetarilor, cât și în domeniul privat. Probabil la guvern va funcționa și o fabrică de făcut bani. Că se vor construi, într-un an, 1.000 kilometri de autostradă. Că se vor ridica 200.000 de locuințe pentru tineri. Că se va construi canalele Dunăre-București și Siret-Bărăgan, un nou mega-aeroport și un nou mega-port la Constanța. Dar ce ziceți de hrană gratuită pentru toți țăranii și câte un tractor gratis pentru fiecare comunitate agrară? Hai, zău că e mișto! Bașca, se va recupera atât tezaurul de la Moscova, cât și sabia lui Ștefan cel Mare de la Istanbul. Plus se va redeschide „dosarul asasinării marelui erou național Mihai Eminescu”. Un punct din Programul PP-DD e ceva mai sensibil. Și anume recuperarea averilor țării de la „ciocoi”. Ei, aici mai e de discutat și de negociat. Dar se rezolvă și treaba asta!

Lăsând acum gluma la o parte, e bine că PP-DD a intrat la guvernare. Măcar pentru ca acel electorat ceva mai retard al „domnului Dan” să vadă că e cale lungă de la promisiuni aberante la fapte. Așa chinuit, manelizat și OTV-izat, poate va înțelege și acest lumpen-electorat dispus să voteze toate ciudățeniile din lume că „domnul Dan” s-a folosit de toți fraierii pentru a ajunge acolo unde și-a dorit tot timpul: lângă ciocoi. Decât să voteze toate aberațiile din lume, poate data viitoare reprezentanții acestui electorat vor sta acasă lângă berea la pet, cu manelele date la maximum și ochii beliți pe OTV. Fiindcă sperăm acum să se deschidă și această mahala televizată, că sigur Ponta mai vrea și alte dejecții împroșcate pe Opoziție, nu doar cele de la Felix TV și Ghiță TV. Și la urma urmei, cum poți compromite un partid ca PP-DD decât luându-l la guvernare? Că PSD oricum nu se mai poate compromite!

Share
Published by
Ino Ardelean

Recent Posts

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

12 ore ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

14 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

15 ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

16 ore ago

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

21 de ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

22 de ore ago