Arhiva pentru eticheta: tomberon

Ultima moda in transportul in comun din Timisoara: la plimbare cu tomberonul! / VIDEO

Ultima moda in transportul in comun din Timisoara: la plimbare cu tomberonul! / VIDEO

Ce mai plimbă oamenii cu tramvaiul prin Timișoara? De exemplu… o europubelă. S-a întâmplat miercuri după-amiază, pe linia 9, „călătoria” fiind filmată și postată pe Facebook de Cristi Brâncovan.

PP-DD, ’napoi in tomberon, „domnu’ Dan” la TV-ul lu’ Ghita-Ponta

Ordonanța PSD care a dat liber vagabondajului politic are și cel puțin un lucru bun, în afara celui expus de Vasile Blaga prin maxima că separă bărbații de curve. Și mă refer aici la dezintegrarea totală a PP-DD, partid din care n-a mai rămas nimic, în afară de Dan Diaconescu, Simona Man și mă-sa lu’ Simona Man.

Ce minunatii a gasit Victor Ponta in „tomberonul” domnului Dan!

Multă lume s-a oripilat în momentul în care Victor Ponta a început să caute prin „tomberoane” un nou aliat cu care să-și ajusteze majoritatea parlamentară. Asta, după ce a dat chix cu încercarea de a-l recicla pe Tăriceanu și a rupe PNL. Dacă nu i-a ieșit cu liberalii, uite că s-a putut cu menajeria de la OTV. Mirosul pestilențial de tomberon pe care-l degaja PP-DD i-a oprit pe alții să i se alăture. Noroc cu marele bărbat de stat Victor Viorel Ponta.

„Coafam” un pom, blocam strada cu un tomberon / FOTO

Primăria anunță timișorenii că le blochează strada prin… coli A4 lipite pe copaci. De blocat, o blochează cu tomberoane angajații firmei care toaletează copacii. Cel puțin așa s-a întâmplat pe strada Mureș, unde șoferii au avut parte de o surpriză neplăcută și au fost luați și la rost de muncitori.

Partidul Tomberon – caruta aventurierilor politici

Născut într-un tomberon din dispariția Elodiei și dansuri din buric, partidul lui Dan Diaconescu a ajuns la marea performanță de-a fi a treia formațiune politică a țării. Dacă, la început, orice om politic cât de cât normal avea o mare jenă fie și în a pronunța numele acestei formațiuni, acum ambele blocuri politice, USL și ARD, trag cu ochiul spre bizarul partid. (Dacă poți să numești partid o adunătură eterogenă în care și-au făcut loc tot felul de specimene).

Top