Categories: PoliticaUltima ora

Pacalit si de PDL, si de PSD, Koller de la Sacosu Turcesc vrea sa fie popular

Primarul democrat-liberal din Sacoşu Turcesc este dezamăgit crunt de PSD, partidul pentru care a tras la alegerile parlamentare din 2012. Gabriel Koller este la al patrulea mandat de primar sub culorile PDL, dar s-a delimitat de democrat-liberali, din cauza fostului președinte al CJ Timiș, Constantin Ostaficiuc. După ce a luat țeapă și de la PSD, Koller s-a reorientat.

Supărat pe Constantin Ostaficiuc, Gabriel Koller a bătut neoficial palma, în 2012, cu PSD şi a plecat urechea la promisiunile senatorului Ilie Sârbu şi ale preşedintelui CJ Timiș, Titu Bojin. S-a ars însă din nou. „M-am delimitat de PDL pentru că, din 2006, deşi era preşdinte la CJ, Constantin Ostaficiuc nu m-a ajutat nici măcar cu un proiect, cu o finanţare, cu nimic. Începi să îţi pui întrebări când timp de opt ani o comună nu primeşte nicio finanţare pe fonduri guvernamentale, structurale, europene, fonduri de la CJ, deşi aveam preşedinte de judeţ. Chiar nu m-au ajutat deloc”, spune Gabriel Koller. În aceste condiții, în 2012 a trecut tacit în barca social-democrată. „La rugăminţile lui Ilie Sârbu şi Titu Bojin, am ajutat PSD. Senatorul Sârbu a făcut 62%, iar deputatul Cătălin Tiuch, 60%. Mi-au promis că îmi fac drum în comună, dar au trecut doi ani şi nu s-a mişcat nimic. Dimportivă au fost doar şicane, controale, finanţe, Curte de Conturi, corpul de control al prefectului”, mai afirmă primarul din Sacoșu Turcesc. La ultimele alegeri, cele europarlamentare, în comună a câștigat un al treilea partid. „A câştigat PMP, pentru că asta mi-am dorit. Nu sunt încă decis ce va urma în continuare”, ne-a declarat Koller. Acesta ar putea candida, în 2016, chiar din partea Partidului Mişcarea Populară. Asta, în cazul în care acest partid va mai exista atunci. (sursa foto: www.timpolis.ro)

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului…

13 ore ago

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru…

14 ore ago

Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara

La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi…

14 ore ago

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

15 ore ago

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

16 ore ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

17 ore ago