Categories: PoliticieniUltima ora

Marcel Mihoc, mesaj dur pentru „lupii tineri” din PSD Timis: Lasati fudulia si prostia!

Fostul secretar executiv al PSD Timiș, Marcel Mihoc, îi critică în termeni extrem de duri pe tinerii din fruntea filialei. El spune despre aceștia că sunt mânați doar de interese meschine, învățând de la cei mai vechi doar lucrurile cele mai urâte.

La mijlocul lunii octombrie, Marcel Mihoc, pe atunci secretar executiv al PSD Timiș, dădea o adevărată lovitură de teatru pe scena politică locală, demisionând din partid. El a devenit consilier județean independent pe baza ordonanței care permitea traseismul politic al aleșilor locali. Mihoc era unul dintre cei mai vechi membri ai organizației PSD Timiș, alegând să părăsească partidul în momentul în care acesta era pe val. El spunea atunci că, din respect pentru foștii colegi de partid aflați în campanie electorală, nu-și va motiva demisia, urmând ca acest lucru să-l facă după alegeri.

Fără a da nume, Mihoc a venit miercuri cu un mesaj extrem de dur pentru cei din generația tânără care a ajuns acum la conducerea filialei „Îngâmfați”, „grandomani”, „fuduli” sunt doar câteva dintre epitetele cu care au fost catalogați „lupii tineri” din PSD Timiș. „Cine este vinovat? Cine trebuie să-și asume eșecul? Nu am văzut «lupii tineri» să fi priceput ceva din ce s-a întâmplat! Unii încă se văd miniștri, ambasadori, alții încă vor funcții, niciunul nu are capacitatea de a-și asuma eșecul! N-au învățat de la vechii conducători decât ce-i rău (egoism, răutate etc.). Nu trăiesc pe pământ, sunt undeva în stratosferă, iar noi, muritorii, suntem mici, nu însemnăm nimic. Treziți-vă, tinerilor, lăsați grandomania, îngâmfarea, fudulia, prostia și, dacă vreți în viitor să faceți politică, învățați că reprezentați poporul, nu interesele voastre meschine”, le-a transmis Mihoc tinerilor din PSD Timiș aflați în conducerea organizației. La o atentă trecere în revistă a acestor lideri se poate observa lejer despre cine este vorba.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Gata cu vacanța mare, de luni înapoi în bănci. Vezi structura noului an școlar

Anul școlar 2024-2025 va începe luni, 9 septembrie 2024, conform Ministerului Educației. Structura acestui an…

11 ore ago

STPT atenţionează din nou cu privire la oferte false legate de cardurile de călătorie

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) avertizează din nou călătorii cu privire la informațiile false…

12 ore ago

Maxagro a prezentat la Birda, în cadrul unui eveniment deosebit, cele mai noi utilaje agricole KWS/Foto

Ferma Maxagro din Birda a găzduit, în urmă cu câteva zile, un eveniment special, organizat…

14 ore ago

Casa de Cultură pregătește Ruga Timișoarei. Spectacole și concerte, dar și Jocul Rugii

Timișoara va sărbători peste o săptămână, duminică 15 septembrie, una dintre cele mai importante sărbători…

14 ore ago

Grădinițele din Timișoara își încep luni activitatea cu un plus de 200 de locuri disponibile.

Echipele Primăriei Timișoara au reparat săli de clasă vechi, dar și spații care stăteau închise…

14 ore ago