Poli, „repetenta” in deplasare de aproape jumatate de an

Poli Timişoara nu a mai câştigat pe un teren străin din luna octombrie a anului trecut. Mai exact, 25 octombrie. De atunci, liderul seriei a II-a a ligii secunde a înregistrat doar rezultate de egalitate, chiar dacă a întâlnit şi echipe aflate în suferinţă, cum au fost FC Caransebeş sau FC Bihor Oradea. În faza de play-off, Poli întâlneşte patru echipe pe care nu le-a putut învinge pe propriul lor teren.

Ultimul succes extern al băieţilor pregătiţi de Dan Alexa s-a înregistrat în 25 octombrie 2014, când timişorenii s-au impus pe terenul celor de la Şoimii Pâncota. Pentru Poli au mai urmat cinci jocuri în deplasare, toate încheiate nedecis. Dacă luăm în considerare şi jocul de pe terenul Fortunei Poiana Câmpina, echipă retrasă din campionat, Poli, dintr-un total de zece jocuri, a adunat doar trei victorii, cinci rezultate de egalitate şi două înfrângeri, cu zece goluri înscrise şi șapte primite. Liderul seriei a început excelent sezonul chiar într-un joc în deplasare, pe terenul celor de la Mioveni, echipă considerată la vremea respectivă principala contracandidată la câştigarea seriei. Elanul timişorenilor s-a diminuat total în următoarele două etape disputate în afara Timişoarei. CSM Râmnicu Vâlcea şi Metalul Reşiţa sunt singurele echipe care au trecut în acest sezon de Poli. După experienţele triste de la Râmnicu Vâlcea şi Reşiţa, au urmat două victorii pe terenuri străine, în jocurile cu Fortuna Poiana Câmpina, revelaţia turului, şi Şoimii Pâncota. Victoriile de la Câmpina şi Pâncota au rămas ultimile pentru Poli în deplasare, următoarele cinci întâlniri însemnând tot atâtea remize. Pentru Poli urmează faza play-off a competiţiei, în care va juca cu Olimpia Satu Mare, CS Mioveni, Unirea Tărlungeni, FC Olt Slatina şi Metalul Reşiţa. Dintre acestea, doar pe terenul celor de la Mioveni au învins timişorenii, în timp ce la Metalul Reşiţa a suferit cea mai usturătoare înfrângere (0-2), iar cu celelalte echipe a remizat.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

8 minute ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

O oră ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

2 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

2 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

4 ore ago

La Timișoara va avea loc CyberTM, primul eveniment regional de securitate, destinat IMM

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest va fi parte din  organizarea primului eveniment regional de cybersecurity…

6 ore ago