Marturie despre scandalul beizadelei lui Ghita Ciobanu: Iata intreaga poveste, sa nu mai spuna ca e o minciuna!

Foștii colegi ai beizadelei viitorului președinte executiv al PSD Timiș, Gheorghe Ciobanu, nu l-au avut lângă ei la festivitățile de final de an pe îndrăgitul lor diriginte. Acesta a plecat de frică în Germania, țară al cărei cetățean este, după ce ar fi fost maltratat și amenințat cu moartea de o „gorilă”. S-a întâmplat asta după ce a refuzat să-l promoveze la limba germană pe băiatul deputatului.

În urma articolului „Beizadeaua deputatului Ghiță Ciobanu, «eroul» unei întâmplări incredibile la Liceul Lenau”, liderul PSD-ist ne-a trimis un drept la replică pe care l-am și publicat de altfel. Probabil a fost mânat în acest demers de faptul că se află cu doar câteva zile înaintea unor alegeri în filiala PSD Timiș, țintind a doua poziție, cea de președinte executiv. L-am publicat cu toate că e plin de neadevăruri, spre deosebire de articolul din deBanat. Singurul lucru adevărat din „dreptul la replică” este că nu avem declarații oficiale. Da, cu toate că faptele sunt de notorietate, nu avem declarații oficiale fiindcă toți martorii se tem, după ce au văzut ce i se poate întâmpla chiar și unui profesor din Germania.

Am primit însă alte mesaje, care nu fac decât să confirme faptele. Se pare că lucrurile au fost chiar mai grave, profesorul de limba germană nefiind doar amenințat, ci și trântit la pământ de o gorilă. Omul a plecat apoi în Germania, nemaifiind prezent alături de clasa sa la festivitățile de final. Dintre mesaje am ales unul primit de la un fost coleg de clasă al beizadelei liderului PSD. Am intrat în dialog cu el, întrebându-l dacă vrea să-i publicăm numele, dar a dorit să-și păstreze anonimatul. „Dacă au avut curajul și tupeul să facă asta unui diriginte venit din Germania, imaginați-vă ce mi-ar putea face mie, un simplu elev de 19 ani”, ne-a spus băiatul. Și la o adică, mai bine la facultate, decât la spital, fiindcă lucrurile chiar au luat-o razna la Liceul Lenau. Din păcate, se pare că și polițiștilor le este teamă să abordeze acest caz cu conotații mafiote. În continuare, mesajul integral al fostului coleg al lui Vlad Ciobanu.

„Bună seara, aș vrea să spun adevărata și întreaga poveste cu referire la deputatul Gheorghe Ciobanu, ca să nu mai spună el că este o minciună. Vlad Ciobanu, fiul lui, a fost de multe ori atenționat cu absențele și chiar dirigintele, profesor de germană venit din Germania, i-a atras atenția că trebuie să aibă o prezență de 51% pentru a promova. El nu a băgat în seamă spusele lui și ne spunea nouă, colegilor, că tata va rezolva, nu vă faceți griji, toate bune și frumoase. În ultima zi oficială de școală, dirigintele ne vorbea de banchet și de cei care nu au promovat din cauza absențelor, iar la sfârșitul orelor de curs mama lui Vlad Ciobanu a venit în fața școlii și l-a luat timp de vreo cinci minute în mașina ei, un Range Rover Evoque de ultimă generație. Peste o oră, în spatele școlii, dirigintele se pregătea să plece și, când a închis portbagajul mașinii, un om destul de bine dotat fizic l-a trântit la pământ și l-a amenințat că, dacă nu îl trece clasa, îl va omorî. Vlad Ciobanu era foarte agitat în ultimele zile de școală, ba chiar se uita în gol și analiza ce i se va întâmpla. După întâmplare s-a întâlnit cu un coleg și i-a spus că mama lui i-a cerut o poză cu dirigintele și o poză cu mașina acestuia și că nu el este de vină. Aș vrea să publicați această poveste și mărturisesc că, datorită dirigintelui meu, clasa a luat un examen important de limba germană. Am vrut să scriu asta deoarece m-am săturat de minciunile politicienilor și de această viață dată pe tavă copiilor. După patru ani petrecuți cu acest diriginte care avea o părere deosebită despre România, s-a întâmplat asta. Noi la decernarea diplomelor nu am avut un diriginte lângă noi și la Gaudeamus la fel”, ne-a scris tânărul.

Share
Published by
Ino Ardelean

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

12 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

14 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

15 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

16 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

16 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

18 ore ago