Poli Timisoara poate pierde 3 puncte, daca nu plateste in noiembrie 100.000 de euro

Dacă în teren lucrurile nu au stat aşa de rău pentru Poli Timişoara, situaţia financiară a clubului este departe de a fi roză. Gruparea bănăţeană a plecat la drum cu 14 puncte minus, diferenţă recuperată în tur, dar o nouă depunctare se arată la orizont. Clubul trebuie să plătească o tranşă de 100.000 (dintr-un total de 200.000) de euro până la finele acestei luni agenţiei de impresariat Galicia care a mediat transferul la Timişoara a lui Pedro Henrique.

Dacă aceşti bani nu vor fi plătiţi până la 30 noiembrie, Poli va mai pierde trei puncte… la care se mai pot adpăuga alte șase puncte penalizare, dacă banii nu vor ajunge la respectiva firmă în urmatoarele trei luni. „Ne apasă această plată, trebuie cumva să facem rost de aceşti bani şi să plătim, astfel vom pierde în prima fază trei puncte”, a recunoscut managerul clubului, Sorin Drăgoi. Acesta a mai spus că s-a început plata şi către Consiliul Judeţean Timiş, pentru chiria la stadion. „Avem o factură sau două plătite, încercăm să venim la zi cu toate datoriile, iar jucătorii vor primi în această săptămână salariul pe luna august”, a mai spus acesta.

În altă ordine de idei va urma o reorganizare a Centrului de Copii și Juniori, unul care a dat rezultate bune în ultimii ani. „Am luat decizia de a separa Centrul în două părți, să avem cele șase grupe obligatorii la licențiere, să le spunem grupe de elită, urmând ca restul să le transformăm în grupe cu plată. Cele opt grupe vor avea o nouă identitate, și vor putea accesa bani pe legea 350 de la autorități. Până în iarnă vom face o analiză şi a rezultatelor obţinute la nivel de juniori şi vom vedea cu ce antrenori vom merge mai departe”, a mai spus Sorin Drăgoi. Totuşi se pare că, măcar deocamdată, lucrurile vor sta bine la departamentul de juniori, cu atât mai mult cu cât Poli va primi din partea UEFA 80.000 de euro, tocmai pentru centrul juvenil. Aceşti bani vor fi cheltuiţi doar în acest sector, iar în topul listei de cumpărături sunt echipamente noi, treninguri, mingi etc.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

40 de minute ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

54 de minute ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

O oră ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

2 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

3 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

3 ore ago