Categories: Economic

Platforma online de 300.000 de euro, ca sa te descurci in „jungla” imobiliarelor

Vrei să vinzi sau să cumperi o proprietate? De unde știi care e prețul corect și că n-o să fii păcălit? ImoExpert este noua platformă online unde vei găsi răspunsuri la toate întrebările. Vei putea comunica direct cu experți care să te ajute să te descurci fără prea mare stres în lumea tranzacțiilor imobiliare.

Imobiliare.ro, cel mai accesat portal imobiliar din România, lansează imoExpert, o platformă de expertiză imobiliară care urmărește să vină, într-un mod cât mai practic, în sprijinul celor aflați în situația de a derula o tranzacție imobiliară, cumpărători, vânzători sau chiriași. „Am constatat că piața imobiliară se lovește în continuare de neîncrederea consumatorilor. Procesul de căutare a unei case este anevoios, presupune multe etape, naște trăiri puternice, uneori angoase. Cumpărătorii și vânzătorii își pierd rapid încrederea în principalii actori din piață, și sub influența unor povești negative, mediatizate generalizat. Aici intervine imoExpert, platforma în care investim peste 300.000 euro. Lucrurile se pot face cu bună-credință și profesionalism. Ne propunem să devenim un hub informațional complet, un centru de expertiză imobiliară. Alături de profesioniștii care ni s-au alăturat, dorim să creștem accesul utilizatorilor la informații documentate, validate și să ne asumăm împreună că piața imobiliară din România se poate reseta spre nevoile consumatorului”, explică Daniel Crainic, director de marketing Imobiliare.ro.

Principalul avantaj oferit de noua secțiune este chiar posibilitatea de a intra în legătură directă, prin chat, cu experți Imobiliare.ro, dar și cu specialiști în imobiliare din domenii conexe: brokeri imobiliari, evaluatori, juriști etc. Poți căuta, de asemenea, în secțiunea „Întrebări și răspunsuri”, unde vor fi regrupate toate întrebările și răspunsurile din platformă. imoExpert oferă și o serie de instrumente extrem de utile în stabilirea prețului unei proprietăți. Alături de Indicele Imobiliare.ro și Harta Chiriilor, utilizatorii vor avea acces și la o aplicație nou-lansată, anume prețExpert, ce permite gratuit verificarea prețului unei proprietăți. Proiectul va beneficia și de o conferință dedicată la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare, Ediția Națională, joi, 22 martie, și va reuni peste 400 de agenți imobiliari din toată țara și peste 30 de speakeri și traineri. Portalul Imobiliare.ro are peste 1,62 milioane de vizitatori unici pe lună şi cuprinde cea mai mare bază de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel național.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

CJ Timiș lansează pregătirea dosarului pentru obținerea titlului de Regiune gastronomică europeană pentru Banat

Consiliul Județean Timiș dorește obținerea titlului de ”Regiune gastronomică europeană” în anul 2028. Instituția a…

17 minute ago

Lupta electorală se ascute. PSD acuză USR și Alianța Dreapta Unită că susțin penalii în funcții publice

Lansarea candidatului la funcția de primar al comunei Satchinez a oferit posibilitatea celor de la…

29 de minute ago

Atenție la cumpărarea de fructe și legume. Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări/FOTO

Protecția Consumatorilor atenționează cumpărătorii să aibă grijă la achiziția de legume și fructe. În urma…

3 ore ago

PSD Timiș spune că a găsit soluția deblocării hotărârii Consiliului Județean, de alocare a banilor pentru echilibrarea bugetelor locale

La scurt timp după ce președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a convocat presa, joi…

3 ore ago

Ad Libitum va face spectacol sâmbătă în Sala Capitol din Timişoara

Într-un concert devenit tradiție, Ad Libitum Voices aduce de anul acesta primăvara și la Timișoara,…

5 ore ago