Arhiva pentru eticheta: no name

Primăria Timișoara, victorie în primă instanță în procesul cu No Name. Disputa e pe demolarea construcțiilor de la club

Primăria Timișoara, victorie în primă instanță în procesul cu No Name. Disputa e pe demolarea construcțiilor de la club

Primăria Timișoara a anunțat că a câștigat în primă instanță procesul cu cei de la „No Name”. Municipalitatea a solicitat demolarea construcțiilor care ocupă domeniul public în zona respectivei baze. Societatea care deține locația, Soldado SRL a cerut în 22 mai 2023 suspendarea dispoziției primarului Dominic Fritz, care cerea realizarea demolării. În 13 iunie 2023,

Oficial, de la Politia Locala: Heaven si No Name nu deranjeaza!

Nici vorbă de bași care să zguduie toată zona Soarelui-Girocului, în nopțile calde de vară! La această concluzie a ajuns Poliția Locală, care susține oficial că nivelul de zgomot se încadrează în limitele normale și că oricum nu e treaba ei să se ocupe de acest subiect. Timișorenii care scriu pe rețelele de socializare că sunt exasperați sau interpelează consilierii locali au, probabil, probleme cu auzul…

Timisoara nu e „campus manastiresc”, asa ca degeaba reclamati galagia din cluburi!

Zgomotul produs de cluburile din zona stadionului s-au „auzit” și în ultimul plen al CL, dar veștile pentru timișorenii deranjați nu sunt prea bune. Primarul Nicolae Robu spune că Timișoara nu este „campus monastiresc” și, deci, cluburile nu pot fi închise, chiar dacă provoacă disconfort în două cartiere.

Concert Taxi, la No Name / FOTO

Super concert sâmbătă seară la No Name. Trupa Taxi a făcut un show de zile mari, într-o admosferă de vara, cu piscina şi multă verdeaţă. Aceştia au încântat publicul cu melodiile lor, însă piesa care a făcut senzaţie a fost “Cele două cuvinte”.

Program de weekend

O dată cu venirea toamnei, oferta distracțiilor din cluburi devine din ce în ce mai largă. În această săptămână este vorba despre baluri ale bobocilor, fete unse cu miere, petreceri care se încheie doar dimineață și o întâlnire extraordinară cu Dan Bălan.

Toată noaptea, în NoName

Party pe cinste, azi-noapte, în Club NoName. Un eveniment NightLonG a scos din case petrecăreţii, care ştiu că aici găsesc întotdeauna muzică bună şi distracţie la maximum.

Top