Arhiva pentru eticheta: porky’s

Guess Who, Grasu XXL si altii aduc OkapiTati la Timisoara

Guess Who, Grasu XXL si altii aduc OkapiTati la Timisoara

Iubitorii de rap și hip-hop vor avea parte de o seară incendiară, joi, în Club Porky’s. În fața publicului vor apărea Grasu XXL, Guess Who, Maximilian, Mitză, Spike, MefX, Junky, Tranda, Nane și DJ Oldskull, adică Okapi Sound.

Costel si Stand up in the city se intorc la Timisoara

Intrat în cel de-al treilea an, Stand up in the city rămâne „proiectul de cea mai mare amploare organizat în România pe acest segment de entertainment”. Show-urile au loc, în continuare, lunar sau bilunar, în 20 de orașe. După o lungă vacanță, clubul mobil de comedie revine, pentru timișoreni, la Porky’s Pub, unde marți, 21 februarie, de la ora 20, pe scenă se întoarce Costel.

Rauri de rasete, la Stand Up in the City / FOTO

Seara de marți a avut trei ceasuri pline cu bună dispoziție. Cei de la Stand Up in the City s-au intors în Timișoara, pentru a face lumea să râdă. Clubul mobil de comedie a venit pentru prima dată în acest an în Porky’s, unde mai bine de 200 de timișoreni au stat înghesuiți, dar asta nu contează, când glumele și berea au curs șiroaie.

Stand up comedy, pentru Dana Ispan

„Stand-up in the City” se întoarce la Timişoara, cu un show de excepţie şi cu dorinţa de a ajuta o tânără care luptă pentru viaţă. Intrat în cel de-al treilea an, proiectul cel mai important din România, pe acest segment de entertainment, se alătură unei campanii iniţiate de www.debanat.ro.

Top