Florin Marin, la un pas sa zboare! Daniel Stanciu ar vrea un antrenor nou la Poli

Scaunul de antrenor al lui Forin Marin s-a clătinat serios în această iarnă. „Flocea” a fost la un pas de a fi destituit tocmai de cel care a insistat ca el să preia pe Poli Timişoara, în ciuda dezacordului suporterilor, dar şi al unor membri ai Consiliului Director. Acum, managerul sportiv Daniel Stanciu şi antrenorul Florin Marin nu mai au dialog.

Disensiunile dintre cei doi au apărut la sfârşitul lui 2015, când Poli a încheiat anul în genunchi, cu doar un punct acumulat în jocurile cu Viitorul, Concordia Chiajna şi Steaua Bucureşti. Conflictul i a fost amplificat şi de faptul că Daniel Stanciu îi doreşte în continuare în lot pe Marius Croitoru şi Sascha Kirschstein, în timp ce „Flocea” nu vrea să audă de cei doi. Interesant este că Florin Marin a sosit la Timişoara pe un val de antipatie, ţinând cont de trecutul său. Cel care a insistat ca Marin să fie instalat antrenor la Poli a fost chiar Daniel Stanciu. La vremea respectivă, „Flocea” a fost singurul antrenor din România care a acceptat condiţiile impuse de managerul sportiv. Una dintre acestea, stipulată şi în contract, prevede că Florin Marin poate fi destituit în orice moment, fără să aibă vreo pretenţie financiară. În plus, contractul cu antrenorul trecut de 60 de ani nu este foarte mare. Nu a fost însă de ajuns pentru ca relaţia dintre Stanciu şi Marin să reziste mai mult de câteva luni.

În pauza competiţională, Daniel Stanciu a vrut să-l înlocuiască de pe banca tehnică pe Florin Marin, una dintre variante fiind promovarea „secundului” Iosif Rotariu pe postul de antrenor principal. Înlocuirea lui „Flocea” nu a fost însă posibilă pentru că acesta este apreciat de primarul Nicolae Robu, care a declarat în mai multe rânduri că este mulţumit de felul în care se exprimă echipa pe teren. A fost impedimentul care a stat în calea despărţirii de antrenorul cu care Poli a câştigat 16 puncte din 45 posibile, în 15 etape. Despre intenţia lui Daniel Stanciu de a-l înlocui pe Florin Marin s-a vorbit şi la finalul lui octombrie 2015. Atunci, după două insuccese ale poliştilor, impresarul Florin Iacob l-a contactat pe Florin Marin, care se afla în drum spre Bucureşti, şi i-a spus că Daniel Stanciu vrea să-l destituie. Panicat, Florin Marin a făcut drum întors spre Timişoara pentru a vorbi personal cu Stanciu, care i-a garantat că a fost vorba doar despre un zvon. Soarta lui Florin Marin ar putea fi alta, dacă Poli pierde jocul de duminică cu FC Voluntari. Şansele ca acesta să fie înlocuit vor creşte, iar pe banca tehnică ar putea apărea ca antrenor principal Iosif Rotariu.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

3 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

7 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

7 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

8 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

8 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

9 ore ago