Arhiva pentru eticheta: destituire

Si totusi, in ce calitate il da Lae Robu afara pe Popica de la Poli? De ce antrenorul are dreptate, iar primarul nu

O știre a făcut înconjurul țării, atât în ziarele sportive, cât și cele generaliste. Este vorba de amenințările cu destituirea proferate de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, la adresa antrenorului lui ACS Poli, Ionuț Popa.

Florin Marin, la un pas sa zboare! Daniel Stanciu ar vrea un antrenor nou la Poli

Scaunul de antrenor al lui Forin Marin s-a clătinat serios în această iarnă. „Flocea” a fost la un pas de a fi destituit tocmai de cel care a insistat ca el să preia pe Poli Timişoara, în ciuda dezacordului suporterilor, dar şi al unor membri ai Consiliului Director. Acum, managerul sportiv Daniel Stanciu şi antrenorul Florin Marin nu mai au dialog.

Bojin si Robu anunta destituirea lui Velcea

Așa cum deBanat susținea încă de miercuri, antrenorul Valentin Velcea se va despărți de echipa alături de care a promovat în prima ligă. Rezultatele dezamăgitoare din ultima perioadă, dar și declarațiile belicoase ale lui Velcea i-au semnat acestuia „mazilirea”. Anunțul urmează să fie făcut în mai puțin de oră, de președintele CJ, Titu Bojin, și primarul Nicolae Robu.

Soarta lui Vali Velcea va fi decisa joi

Întâlnire de gradul III în cabinetul primarului Nicolae Robu, miercuri dimineață. În afara edilului șef, la discuții au mai fost prezenți președintele CJ Timiș, Titu Bojin, și antrenorul echipei de fotbal ACS Poli, Valentin Velcea. Discuția dintre cei trei a durat aproape două ore. Niciunul n-a vrut să facă vreo declarație după întâlnire, dar surse din cadrul primăriei spun că tema discuției a fost despărțirea lui Velcea de echipă.

Top