Arhiva pentru eticheta: flocea

Adio, Flocea! Poli si-a incheiat oficial conturile cu antrenorul bucurestean

Adio, Flocea! Poli si-a incheiat oficial conturile cu antrenorul bucurestean

Conducerea lui Poli Timişoara a oficializat şi în acte ruperea „mariajului” de antrenorul Florin Marin. Antrenorul instalat pe banca tehnică a timişorenilor a fost demis după înfrângerea de pe terenul CSU Universitatea Craiova, fiind înlocuit cu Petre Grigoraş.

Florin Marin, la un pas sa zboare! Daniel Stanciu ar vrea un antrenor nou la Poli

Scaunul de antrenor al lui Forin Marin s-a clătinat serios în această iarnă. „Flocea” a fost la un pas de a fi destituit tocmai de cel care a insistat ca el să preia pe Poli Timişoara, în ciuda dezacordului suporterilor, dar şi al unor membri ai Consiliului Director. Acum, managerul sportiv Daniel Stanciu şi antrenorul Florin Marin nu mai au dialog.

Ce poti sa-i mai spui lui „Flocea”? Esti mare, „dom’le Flocea”!

Șase puncte din șase posibile în cele două meciuri disputate în Liga I. Cu un punct mai mult decât reușise Dan Alexa în opt meciuri. Victorie și calificare în sferturile de finală ale Cupei Ligii. Dacă mai punem și victoria din amicalul cu Bekescsaba, avem un tablou complet: patru victorii din patru meciuri.

curtea de conturi

Robu: Dragi polisti, haideti sa-i dam lui Florin Marin girul nostru!

Confruntat cu un val uriaș de critici legate de alegerea noului antrenor al lui Poli, primarul Nicolae Robu a ales să se adreseze, pe Facebook, „adevăraților poliști”. Edilul spune că s-a ajuns aici, printre altele, și pentru că, în acest moment, Cosmin Contra nu poate veni la Timișoara.

Top