Arhiva pentru eticheta: cumparat

Plangere penala pentru Francisc Boldea, dupa ce si-a cumparat… functia in partid!

Liderul PSD Lugoj, Francisc Boldea, actualul primar al orașului, s-ar putea alege cu plângere penală după ce și-a cumpărat funcția politică. În 2010, printr-o promisiune că primăria va acoperi cheltuielile pe care le avea de făcut firma fostului președinte Dănuț Miloș, pentru niște lucrări, Boldea i-ar fi cerut acestuia să nu mai candideze la încă un mandat.

Zambon: „Iancu nu a castigat niciodata un litigiu cu mine”

A fost Claudio Zambon mai malefic pentru Politehnica Timişoara decât Marian Iancu? Este o întrebare care stă pe buzele tuturor celor care se identifică cu culorile alb şi violet. Italianul revine în prim plan și susține că Iancu a cumpărat de la el, încă de acum trei ani, culorile și palmaresul lui Poli și că, de fapt, n-a câștigat niciun proces pe această speță.

Marketing de Champions League

De câte ori mergeam să mănânc ceva produse culinare în reţeaua KFC îmi aminteam că prin acest gest banal nu fac decât să pompez bani în clubul Dinamo, duşmanul de moarte al fanilor timişoreni. Era simplu, de câte ori cumpăr pui american din Kentucky, un profit face omul care are franciza pe România, adică Nicolae Badea, preşedintele fostului club al miliţienilor.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com