Arhiva pentru eticheta: culori

La Timișoara sosesc primele patru autobuze furnizate în contractul semnat de Ministerul Dezvoltării. Vor fi galbene, nu alb-violete

La Timișoara sosesc primele patru autobuze furnizate în contractul semnat de Ministerul Dezvoltării. Vor fi galbene, nu alb-violete

În câteva zile pleacă spre Timișoara primele patru autobuze electrice din contractual realizat de Ministerul Dezvoltării. Restul de 40 ajung la Timișoara în următoarele luni, a anunțat primarul orașului, Dominic Fritz. Toate sunt cumpărate cu fonduri europene în urma unui proiect derulat la nivel național de Ministerul Dezvoltării, pentru mai multe primării din România, printre

Editorial de Eugen Sasu

Bucurați-vă că e „somon”! Dacă nu pierdea alegerile, Nicolae Robu făcea Fântâna cu Pești în alb-violet

Presa a făcut mare subiect din punerea în funcție a ansamblului Fântâna cu Pești din centrul Timișoarei. Au trecut ani pentru o reabilitare ce-ar fi putut dura câteva luni, dacă lucrurile n-ar fi fost frânate fie de lipsa de bani, fie de verificarea respectării unor aspecte de patrimoniu la niște statuete de prin anii 60,

Distractie de zile mari la The Color Run, cel mai vesel maraton din Timisoara / FOTO

Sute de oameni au participat la prima ediție a The Color Run Timișoara! Este vorba despre un maraton cu totul special, cu… praf colorat. Astfel de evenimente sunt foarte populare în alte părți ale lumii. La Timișoara a fost pentru prima dată când s-a ținut așa ceva, iar reacția participanților a fost entuziastă.

Fara roz strident pe case: Timisoara are, in sfarsit, regulament de culori pentru fatade

De acum încolo nu veți mai putea vopsi cum aveți chef fațadele imobilelor în care locuiți, fie ele istorice sau simple blocuri. Consilierii locali au votat vineri regulamentul privind identitatea cromatică a clădirilor din Timişoara, care prevede clar o paletă de culori permisă. Cei care și-au renovat deja clădirile și au respectat întocmai autorizațiile nu au de ce să se teamă. Restul vor fi amendați.

Cladirile din Timisoara vor putea fi zugravite doar in anumite culori! Primaria face regulament special

Gata cu clădirile vopsite pestriț, după bunul plac și posibilitățile financiare ale diverșilor proprietari! Consilierii locali vor vota în viitorul plen noul regulament privind identitatea cromatică a clădirilor din Timişoara. Acesta va prevedea clar în ce culori pot fi zugrăvite atât imobilele istorice, cât și blocurile.

Teo Milea si Amalia Gaita impart „Culori”, dar si surprize pentru fani

Teo Milea și Amalia Gaiță cântă din nou împreună în „Culori”. Pentru că vor să aibă și un public… colorat, vineri seară, puteți primi de la Teo tricouri roz, albastre sau verzi, cu sigla Asociației „Timișoara Capitală Culturală Europeană”, proiect susținut de talentatul pianist. Dacă le veți purta luni seară la concertul din Grădina de Vară Capitol, veți avea parte de o surpriză.

Street Delivery in „Culori”, strigare de proiecte

Fundaţia Cărtureşti a deschis sesiunea de aplicaţii pentru ediţia a șaptea a evenimentului de arhitectură şi arte Street Delivery. Acesta va avea loc în intervalul 14-16 iunie, în trei orașe simultan. Tema din acest an este „Culori” și, dacă aveți vreo idee „colorată”, sunteți așteptați s-o împărtășiți cu restul lumii.

Zambon: „Iancu nu a castigat niciodata un litigiu cu mine”

A fost Claudio Zambon mai malefic pentru Politehnica Timişoara decât Marian Iancu? Este o întrebare care stă pe buzele tuturor celor care se identifică cu culorile alb şi violet. Italianul revine în prim plan și susține că Iancu a cumpărat de la el, încă de acum trei ani, culorile și palmaresul lui Poli și că, de fapt, n-a câștigat niciun proces pe această speță.

Contre pe Facebook: Brancovan vs Robu, pe marginea acordului lui Iancu

Mulți dintre suporterii poliști sunt deciși să sprijine proiectul SS Politehnica, echipa din campionatul județean a Universității Politehnica, în detrimentul construcţiei fotbalistice puse la cale de autorități. Nicolae Robu a avut un schimb acid de replici pe această temă cu Cristi Brâncovan, unul dintre liderii suporterilor. Miza: acordul pe care și l-a dat Marian Iancu pentru folosirea denumirii și a culorilor alb-negru.

ACS Poli, oficial in alb-negru, nu in alb-violet?

Noua echipă a Timişoarei, care se doreşte continuatoarea de drept a echipei fondate în 1921, ar putea avea culorile oficiale alb şi negru. Este o veste care are toate şansele să incite și mai mult spiritele între suporterii timişoreni. Asta, în condițiile în care cei care nu aprobă noul proiect fotbalistic spun despre ACS Poli Timişoara că e doar un hibrid.

PD-L, boicotat de… tipografie

PD-L Timiş a făcut, marţi, o contestaţie la Biroul Electoral Judeţean. Democrat-liberalii susţin că pe buletinele de vot este avantajată USL. În vreme ce sigla PD-L apare pe un gri şters, sigla USL este pe un negru pronunţat şi sare efectiv în ochi.

Dugulescu, de la portocaliu la albastru si verde

Deputatul Marius Cristinel Dugulescu a dezmințit categoric zvonurile care îl dădeau ca și plecat din PD-L. El și-a afirmat atașamentul față de „corabia portocalie”, sub stindardul căreia și-ar cam dori un nou mandat în parlament. De câteva luni însă, omul politic iubește și alte culori.

Top