Arhiva pentru eticheta: singapore

Vasile Ana, USR Nadrag

A început votul în Diaspora! Printre primii votanţi, liderul USR Nădrag

A început votul în Diaspora! Printre primii votanţi, liderul USR Nădrag

Românii din Extremul Orient au început să voteze pentru alegerile prezidenţiale. Printre cei peste 600 de români cae au votat deja se numără preşedintele USR Timiş Nădrag, Vasile Ana. El a fost al zecelea român care a votat la Ambasada României din Singapore.

Robu pleaca sa caute idei in… Singapore! Primarul Timisoarei merge la World Cities Summit

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, pleacă din nou la World Cities Summit. Va fi a treia ediție a evenimentului desfășurat în Singapore la care va participa edilul. De această dată, el nu merge singur, ci însoțit de administratorul public Sorin Drăgoi. Vor veni de acolo cu… materiale și idei.

Modelul Singapore, partial: Robu vrea cladiri verzi, nu si Big Brother pe strazi

După World Cities Summit, la care a participat în Singapore, Nicolae Robu a ajuns la concluzia că trebuie să gândească mult mai în perspectivă. Edilul recunoaște că România e foarte departe de ceea ce înseamnă dezvoltare urbană modernă, dar ar vrea mai multe „clădiri verzi” la Timișoara.

Robu recunoaste: Traficul la Michelangelo n-avea cum sa se deschida saptamana trecuta

Din Singapore, primarul Nicolae Robu recunoaște indirect că anunțurile legate de posibila deschidere a traficului în zona Michelangelo, făcute săptămâna trecută, nu prea aveau legătură cu realitatea. Edilul a postat pe Facebook un mesaj în care explică de ce podul este încă în lucru și va mai rămâne așa o vreme. Robu îl face și politruc pe deputatul Sorin Grindeanu.

„Locomotiva USL” Robu a calculat de ziua lui: timisorenii prefera Dreapta

Nici măcar de ziua lui și aflat la mii de kilometri de casă, primarul Nicolae Robu nu se poate abține de la calcule și comentarii politice. Aflat în Singapore, în loc să se bucure de o după-amiază liniștită, liberalul a postat pe Facebook un comentariu în care explică de ce Alianța PSD-UNPR-PC nu este învingătoare în alegerile de duminică.

Top