Autori

Arhiva

Calendar

January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Lansarea a doi candidaţi USL la alegerile parlamentare din decembrie se putea termina cu o tragedie la Ciacova. Scena s-a rupt în timpul discursurilor, cel mai probabil din cauza greutăţii boxelor şi a celor prezenţi pe scenă.

Pe scena din sala festivă a liceului din Ciacova se aflau Gheorghe Ciobanu, candidatul USL pentru un fotoliu de deputat pe Colegiul X Timiş, Matei Suciu, contracandidatul lui Vasile Blaga pentru un fotoliu de senator pe Colegiul III, preşdintele CJT, Titu Bojin, eurparlamentarul liberal Cristian Buşoi şi alţi lideri ai USL din Timiş.

Scena a cedat exact în momentul în care Sabin Bociu, primarul din Jebel, tuna şi fulgera împotriva lui Vasile Blaga. Fiica lui Matei Suciu, în vârstă de cinci ani, a căzut în spărtura din scenă, iar boxele de la sistemul de sonorizare erau să se prăbușească peste ea. Din fericire, fetița nu a păţit nimic grav. „Nu am ştiut ce să fac prima oară. Să sar s-o ajut pe Patricia sau să ţin de boxele. Era extrem de periculos ca boxele să cadă peste copilă. Dumnezeu a vrut să nu se întâmple o tragedie acolo. Pe această scenă urcă zilnic copiii de la şcoală, în spectacole şi de festivităţi”, a declarat Matei Suciu.

Ca la un făcut, toată lumea și-a amintit, după acest incident, că în sala de de festivități a şcolii din Ciacova nu s-au mai făcut investiţii de peste 40 de ani. (sursa foto: www.pressalert.ro)

Top