Nicolae Robu, premiul „Zmeura de aur” pentru regie electorală

The movie. Candidatul PSD la primărie, Nicolae Robu, pe o terasă din centrul oraşului, înconjurat de tineri. Şi un text pe pagina de Facebook a fostului primar, care însoţeşte fotografia: CUM SĂ NU FII FERICIT? Cum să nu fii fericit când 20 de tineri se ridică de la o terasă, zărindu-te și te roagă să faci selfie-uri cu ei și apoi o poză de grup?! Mai ales când tu ai întreaga carieră, de zeci de ani, cu tineri și pentru tineri! Nu știu dacă atașamentul, afecțiunea mea pentru tineri țin de natura mea intrinsecă și ele m-au împins spre cariera universitară sau ele mi-au fost insuflate de carieră, dar știu sigur un lucru: empatia puternică dintre mine și tineri mă ține FOREVER YOUNG, vorba superbului cântec al Alphaville.” Aşadar, trebuie să înţelegem de aici că Robu trecea pe stradă şi, trecând pe lângă o terasă, 20 de tinerei s-au ridicat spontan dorindu-şi neapărat să se “tragă” în poză cu Robu. Pe bune?

Making the movie. Fiind pe o terasă apropiată, aşa cum îi spune şi numele, subsemnatul am văzut întreaga scenă. Vineri, puţin înainte de ora 14.00, Robu gonea pe Savoya cu pletele negre în vânt, ca şi cum s-ar grăbi la o întâlnire La colţul dintre Savoya şi Alecsandri, o terasă era ocupată doar de tineri. Ca la un semn, toţi se ridică în picioare şi îl înconjoară pe Robu. Toţi. Deci, întâmplător (sic!), o terasă e ocupată doar de nişte tineri. Tot întâmplător (sic!), toţi se ridică atunci când îl văd pe Robu, adică toţi au exact aceeaşi opţiune politică. Nici nu mai discut că toţi îl şi cunosc. Fiţi sigur că nici dacă trecea Brad Pitt sau Taylor Swift sau cine vreţi dvs, Gheboasă, nu se ridicau 20 de tineri ca la o comandă. Dar când l-au văzut pe candidatul PSD au făcut-o (sic!). Ştiţi, tinerii se dau în vânt după PSD, potrivit tuturor sondajelor de opinie.

Behind the scenes. Scena pusă la cale de Robu şi/sau oamenii săi de campanie are o mare miză. Nu cu mult timp în urmă, tineretul PNL l-a mitraliat la greu într-o şedinţă, făcându-l pe Robu să strige că va candida independent. De asemenea, mai mulţi tineri, la un protest organizat la aeroport la un eveniment foarte important, l-au acuzat pe Robu că este “calul troian” al PSD. Prin urmare, Robu avea nevoie ca de aer să arate că are de partea sa tinerii, mai ales că una din poveştile sale de viaţă este că a fost toată viaţa adulat de studenţi. Care îi spuneau “Tata Robu”. De aici şi punerea în scenă de mai sus.

After movie. Ulterior regiei de mai sus, aşa cum îl ştie toată lumea, Robu s-a lăudat la mai toţi colegii de partide (PSD şi PNL) că e atât de iubit în  Timişoara, că l-au înconjurat tinerii ca pe un mega movie star. Exact. Şi de data asta s-a râs copios…

 

 

 

Etichete ,
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

17 comentarii pentru acest articol

Daniel a spus: (aprilie 7th, 2024 at 10:37 )

Evident că este un eveniment regizat fiind o acțiune electorală, că doar vorbim de Robu și nu de Trump. În schimb că Robu ar fi candidatul PSD este deplasat, el și cu PNL având o asociere nu foarte strânsă. De altfel sigurul partid unde acesta s-ar simți apreciat îndeajuns ar fi partidul Robu.
Oricum toate acestea nu schimbă nimic din faptul ca orașul și implicit prioritățile din ultimii 4 ani nu au pus în față interesul cetățeanului, adică a majorității ci tot felul de concepte importate considerate literă de lege de actualul primar astfel că reîntoarcerea lui Robu la primărie a devenit posibilă.

ion a spus: (aprilie 7th, 2024 at 10:51 )

Robu nu are simtul ridicolului. Nu-si da seama cand o situatie devine hilara. Ca atunci cand dadea Z E C E goluri sau atunci cand ne canta la chitara compozitiile lui copilaroase. Omul are maturitatea emotionala a unui pusti de 12 ani.

liberal a spus: (aprilie 7th, 2024 at 11:31 )

Trist! Foarte trist! Robu va intra în folclorul citadin ca și măscăriciul care a îngropat filiala PNL. Dacă, Doamne ferește, va fi ales primar va suporta povara propriei neputințe. A fost ROB-ul PSD!

cetatean a spus: (aprilie 7th, 2024 at 11:37 )

Poate să facă câte filme vrea el. Nimic nu schimba caracterul… ăla de oportunist PSD ist.

Dinu a spus: (aprilie 7th, 2024 at 14:04 )

Totul a fost „spontan”! Se vede după pumnii „constructivi” ai junilor galbeni, că liberali sigur nu sunt.

utecist a spus: (aprilie 7th, 2024 at 17:27 )

Acum urmează pensionarii. O vizită la Centrul de zi unde Robu va recita din Eusebiu Camilar, va cânta la chitară, iar pensionarii cu lacrimi în ochi îl vor proslăvi. Vai de biata Timișoară! Carol Telbisz se răsucește în mormânt
.

vest a spus: (aprilie 7th, 2024 at 20:06 )

Gretos Robi asta… O fi si pedofil la atata apetenta pentru tineri?

Titi a spus: (aprilie 7th, 2024 at 21:02 )

O frază pur și simplu caragialescă:
„Nu știu dacă atașamentul, afecțiunea mea pentru tineri țin de natura mea intrinsecă și ele m-au împins spre cariera universitară sau ele mi-au fost insuflate de carieră, …” !!!!!!!!!!!!!
Există, într-adevăr oameni pe care afecțiunea pentru tineri îi împinge la alegerea unei cariere în preajma acestora: pedofilii. Dar în acest caz e vorba doar de o doză de prostie, suficientă pentru un plonjon cu plesocăituri în ridicol.

@Ion a spus: (aprilie 7th, 2024 at 21:04 )

Nici Daniel n-are.

Robu inculpat a spus: (aprilie 7th, 2024 at 21:35 )

Robu este inculpat, trimis in instanta in 2 dosare , si alte 5 la DNA. Oare nu conteaza pentru oamenii cinstiti? La puscarie!

saracu a spus: (aprilie 8th, 2024 at 00:17 )

saracu lae, nici nu realizeaza ce penibil este! Este sustinut de psd pentru ca este de-a lor – asc (asociatia studentilor comunisti) unde a activat cu devotament si ardoaree!

radi a spus: (aprilie 8th, 2024 at 02:26 )

Penibilul vopsit loveste din nou.

A primit bilet de iesire temporara din camaruta de la Jebel, si-a luat premiul si s-a dus repede inapoi.

PNL nu mai exista. Doar PSD si Simonis.

Daniela a spus: (aprilie 8th, 2024 at 02:28 )

puradeii pesedisto-liberali.
astia se plimbau la cafeneaua noastra pe langa Bega pe bicicletele Fritz n-a facut nimic. mai putin si loveau pruncul unei doamne care statea la masa nenorocitii naibii.

Liberu a spus: (aprilie 8th, 2024 at 06:43 )

După figuri, nu par ITști, nici olimpici la mate. Doar figuranți.
„Vorba superbului cântec al Alphaville…” Ce limb român vrumos !
Așa zice Alphaville:
„Can you imagine when this race is won
Turn our golden faces into the sun
Praising our leaders, we’re getting in tune
The music’s played by the, the mad man.”

The mad man, indeed.

Titi a spus: (aprilie 8th, 2024 at 10:13 )

De ce Zmeura de aur și nu Lingura de lemn. Pentru valoarea carierei universitare, ma refer ca profesor, nu functii câștigate cu studenții, și acest premiu e prea mare.

Dan A. a spus: (aprilie 8th, 2024 at 17:11 )

Ma intreb asa, din punct de vedere practic, cati dintre timisorenii care intra pe pagina de facebook a lui Nicolae Robu vor vedea imaginea si textul aferent si vor decide: „pana acum nu eram sigur(a) daca sa votez sau nu cu Robu, dar acum m-am hotarat, el e candidatul ales” ? Si cati vor decide exact pe dos dupa aceasta noua „pozna”?

Ion Popescu a spus: (aprilie 9th, 2024 at 07:10 )

Și va venii precum Mesia și Iuda îl va vinde pe 2 arginti … Așa ai pățit Robule :)) Si apropo chiar achitați 200 lei la înscrierea pe liste și 300 lei după vot -atâta poți cu pesedeaua ?Vai și amar de țara asta dacă te mai votează ,ești penibil domnule fost primar tot fost vei fi și din 9.06 .Daca orasul asta te voteaza eu emigrez oriunde in lumea asta .Robule te-ai înconjurat de oameni ,,mici” pe care i-ai ținut la piept și i-ai hrănit și te-au înjunghiat pe la spate . Consilierul tău Ravasila Emilian Florin a dat examen scris de nora lui Carmen Popescu peneleaua mamii voastre de mafioți ! Tot el știi ca a luat șpăgi după șpăgi ,pentru ca cel care a dat a făcut cu dna un acord de recunoaștere a vinovăției și este condamnat . Deci exista dat fără luat ?Al tău favorit consilier este încă judecat . Care crezi ca va fi sentința ? Dacă ai mai fii primar ai mai împărții patrimoniu primăriei în 2 ca să fie mai eficient ,, consilierul directoraș “ și doar atât a putut , printr-un examen trucat măcar azi anulat de instanța :)) Profesorule Dumnezeu VEDE și nu BATE să nu uiți asta !!! Cei care ți-ai fost alături și au alergat pe străzi și cu încredere au adus 500 de semnături nu îți vor mai da votul ai fost un laș ! 500 de oameni nu vor mai vota cu tine îți garantez domnule profesor cântăcios .Da mare păcat ca te-ai înconjurat de ,, rahat “ și acum puți !!! Mai spălate ,dar cred ca toate apele ori câte ar fii tot nu te ajuta să nu miroși a rahat .Traiasca prostia și tupeul în pesedeaua cu tine primar etnobotanicilor :))Aveți grijă zombii doresc să se întorca !Sa fiți dispuși să dați 500 de lei, mă rău îmi pare de voi cum vă degradați voi de la un an la altul .O fasole , un ciolan , un mic pe când ?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

SCM Timişoara pierde întâlnirea cu Craiova şi va juca doar pentru locul 13

Seria dintre Timişoara şi Craiova din grupa locurilor 11-14 din Liga Naţională de baschet masculin s-a terminat după jocul 2, disputat pe Bega. Oltenii s-au impus clar, 84-61 şi au închis seria cu 2-0. Craiovenii nu s-au aflat deloc în dezavantaj pe parcursul jocului de la Timișoara, doar în primele atacuri fiind egalitate între echipe....
Citeşte tot articolul Citeste articolul SCM Timişoara pierde întâlnirea cu Craiova şi va juca doar pentru locul 13
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Miei de Paște

Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări pentru zilele de 1 Mai și de Paști

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) anuță că desfășoară acțiuni de control, în toată țara, pentru a verifica modul de comercializare a produselor specifice sărbătorilor pascale, dar și a celor specifice de 1 mai. Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș face o serie de recomandări pentru consumatori.  Sunt vizate de control, în mod special, produsele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări pentru zilele de 1 Mai și de Paști
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest va fi parte din  organizarea primului eveniment regional de cybersecurity adresat întreprinderilor mici și mijlocii din zona de Vest a României – CyberTM 2024. Tematica vizează provocările actuale în domeniu și soluțiile la dispoziția IMM-urilor în materie de securitate cibernetică: software, hardware și opțiuni de finanțare. ADR Vest este partener...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Timișoara va avea loc CyberTM, primul eveniment regional de securitate, destinat IMM
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) anuță că desfășoară acțiuni de control, în toată țara, pentru a verifica modul de comercializare a produselor specifice sărbătorilor pascale, dar și a celor specifice de 1 mai. Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș face o serie de recomandări pentru consumatori.  Sunt vizate de control, în mod special, produsele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări pentru zilele de 1 Mai și de Paști
Societatea Colterm a anunțat că a obținut un preț cu o treime mai mic pentru gazul furnizat de Romgaz pentru luna mai. ”Colterm reușește să recâștige încrederea partenerilor de afaceri de pe piață! În ultimii ani, societatea a dovedit că este un jucător serios, care își achită datoriile conform înțelegerilor, iar acest lucru este susținut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Colterm obține un preț la gaz cu 30% mai ieftin
Colegiul Național „Ana Aslan“ este prima clădire care va intra în procedura de licitație, la jumătatea lunii mai, dintre cele pentru care administrația locală timișoreană a obținut finanțare prin PNRR 2020-2026, Componenta C10: Fondul Local.. Odată contractate lucrări, acestea au un termen de realizare de 12 luni. Proiectul face parte din obiectivul de investiții „Realizare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În mai se lansează licitația de reabilitare a clădirii Colegiului Aslan, din bani publici/FOTO
La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului de contestare a alocării banilor din bugetul de echilibrare, respectiv a sumelor allocate pentru drumurile locale, Mihai Ritivoiu, prefectul de Timiș, îi răspunde. El spune că procesul se putea judeca și în lipsa reprezentanților Prefecturii, problemele sunt cu totul altele....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”
Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta Unită, care îl susține pe Alin Nica la șefia Consiliului Județean, au avut luni zi plină. Acestea au depus dosarele de candidatură pentru liderii lor și pentru listele cu consilieri, la Biroul Electoral Municipal Timișoara și la Biroul Electoral Județean...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș
Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și anunță că nu are niciun buletin de Germania sau vreun domiciliu secret acolo. În plus, după Paști își va depune dosarul pentru obținerea cetățeniei, a anunțat, luni, Fritz. Tocmai ce mi-a venit cartea de rezidență permanentă, spune cu mândrie primarul,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara
Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este mai mult decât evidentă. De unde rezultă că la el minciuna este patologică. S-a întâmplat în urmă cu o zi, într-un – să-i spun aşa – război al stickerelor. În urmă cu o zi, primarul Dominic Fritz a prezentat pe...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos
Recent a avut loc etapa zonală de Fotbal fete – U 12 ani – ”Cupa Tymbark Junior”, competiţie desfăşurată în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. Reprezentantele județelor Arad, Alba, Caraș-Severin, Hunedoara, Mehedinţi și Timiș au oferit un adevărat spectacol fotbalistic, cu momente memorabile desfășurate pe terenurile de joc ale bazei sportive Euro Center Sport...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Campioana națională de fotbal fete a Școlii 24 confirmă și anul acesta prin calificarea la etapa finală a Cupei Tymbark Junior U12
Top