Jurnal de campanie (1). Alertă maximă în secta „Robulienilor”: Oculta a acaparat-o şi pe Anca Alexandrescu

A doua zi după lansarea candidaturii pentru un nou mandat de primar, Dominic Fritz a făcut un tur de forţă al televiziunilor din Bucureşti. Ultima escală, cea mai aşteptată, în studioul Realitatea TV. Mă rog, studio de televiziune vorba vine, fiindcă mulţi mă vor corecta ca să-mi atragă atenţia că, la ce personaje cu Guşă se perindă pe acolo, mai degrabă e o cocină care emană o duhoare mai greţoasă decât cele degajate de RTV şi Antena 3. Amfitrioană, deja celebra inchizitoare Anca Alexandrescu, fostă consilieră la unii dintre cei mai mari jefuitori din istoria României.

Dar asta nu înseamnă că ea n-ar fi „patrioată” şi far călăuzitor pentru toţi urmaşii dacilor liberi, conspiraţionişti, antivaccinişti, vajnici luptători cu Oculta şi globalismul şi alţi lobotomizaţi. Şi, vai ce durere pentru toţi aceştia, în marea lor majoritate adulatori ai unui alt cunoscut luptător cu Statul Paralel, Nicolae Robu! Fritz a ieşit bine, dacă nu foarte bine, din toate clinciurile cu inchizitoarea. Şi au fost puse pe masă mai toate bazaconiile vehiculate în spaţiul public, inclusiv Fritz agent BND.

Unele chestii au fost de-a dreptul elucubrante (da, le-am auzit şi la Timişoara), cum e aceea că Evidenţa Populaţiei şi-a prelungit programul pentru a face vize de flotant pentru unii care ar veni cu autobuzele ca să-l voteze pe Fritz. De unde? De pe sate? De pe Marte? Dintr-o tabără de antrenament a Ocultei? Or ştie toată lumea cu minim de bun simţ că e vorba de studenţi, iar nu de armata Statului Paralel. În fine, 30 de minute, Fritz a demontat toate teoriile conspiraţioniste ţesute în jurul său în ultimii, spre disperarea amfitrioanei.

Motiv pentru care fanii Inchizitoarei, dar şi ai lui Robu au fost extrem de bulversaţi. Unii chiar au acuzat un blat între dei doi. Alţii, fini cunoscători ai Marelui Plan, au sărit să spună că ei ştiau că aşa o să se întâmple, Oculta fiind prea mare inclusiv pentru Anca Alexandrescu. Iar cu Marele Plan al Ocultei nu te pui!

Personal, nu ştiu ce trebuia să facă fosta consilieră a lui Adrian Năstase, şi numai, pentru a-şi mulţumi fanii neconsolaţi. Să fi pus 5.000 de waţi în reflectorul plasat în ochii invitatului? Să-i fi pus piuneze pe scaun? Să scoată la vedere un cleşte de smuls unghiile. Sau să fi aruncat, la propriu, nişte lături pe Fritz? Materie care ar trebui să fie din abundenţă prin zonă, am arătat mai sus de ce.

 

 

 

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

9 comentarii pentru acest articol

Fritz - ca de la Ritz, Anca - ca capra. a spus: (aprilie 11th, 2024 at 15:55 )

O întâlnire între civilizație și grobianismul balcanic, între rațiune și aberație, între ponderare și țățism. O surpriză pentru moderatoare, învățată cu altă atmosferă, ca taxatoarea de la WC-ul gării.

caraneanul a spus: (aprilie 11th, 2024 at 17:35 )

tzatza tot tzata. am vazut-o in aeroport la Dubai eu fiind de fata cand il ataca pe Coldea ca a vandut Romania strainilor. Cand sotia mea a intrebat-o de Dragnea si Dancila ca doar era si ea pe acolo s-a facut mica si a plecat.

Daniel a spus: (aprilie 11th, 2024 at 18:08 )

În primul rând Fritz mai primește o bilă neagră pentru că s-a dus la o astfel de televiziune unde nu prea avea ce câștiga prin faptul că cei care urmăresc un asemena post vor fi greu de convins să voteze cu el sau cu USR. Cât despre faptul că Robu ar fi un luptător cu statul paralel, nu pot să nu mă întreb ce bază ar avea o asemenea alegație. Ar avea probabil în cazul lui Dragnea care este un apropiat a lui Gușă și care a pretins că a dus o astfel de luptă dar a pierdut-o după cum se știe. În schimb unde poate ar fi ceva de spus este faptul că a fost prelungit programul SPCLEP care nu poate decât să îl avantajeze pe primar pentru că numărul de votanți ai săi va crește.
Ar fi greu de crezut că maestrul Fritz este un agent al BND dar cu siguranță poate fi o unealtă care este în slujba unor interese. Oricum în lumea serviciilor nimic nu este ceea ce pare deci este mai bine să nu riscăm. La urma urmei este cazul să îl taxăm la vot așa cum ne-a taxat și el pe noi.

Emil a spus: (aprilie 11th, 2024 at 19:57 )

@ Daniel, stai bine cu timpul, urmărești pagina depanat.ro nonstop! La capitolul informații ești departe de realitate. Aici sunt doua variante: 1. ești dezinformat pe bune; 2. ești pe post de denigrator. În ambele cazuri ești ‘persoană de cea mai joasă speță’ vorba lui Robu adresată celor care îi adresau întrebări incomde. Însă, bilele tale nu au nici un rol, eventual bumerang. TIMIȘORENII vad/au văzut realitatea, compară și sunt de partea D-lui FRITZ! CLAR!

@Daniel a spus: (aprilie 12th, 2024 at 00:49 )

La tine, niște premise flu (cam…, să nu riscăm …, nu prea … etc.) conduc la concluzii solide: să-l taxăm pe Fritz la vot ! Așa-i când îmbraci boala pe cineva în hainele logicii și obiectivității: nu cad bine. Însă, ai și tu probabil rate la casă, la mașină, copii prin școli bune, așa că mergi cu jobul înainte. Bagă comentarii, să faci norma!!!

ROBU N. a spus: (aprilie 12th, 2024 at 06:26 )

Mare lingău Ino Ardelean. Mănânci lături gunoiule.Vivat ROBU !

@Daniel a spus: (aprilie 12th, 2024 at 07:12 )

Daniele, am o propunere care o sa-ti placa. Sa închidem evidenta populației pana la alegeri. Ca nu cumva sa creasca numarul de voturi pentru Fritz. Sau sa prelucreze la evidenta populatiei doar cererile cetatenilor care sunt dispusi sa semneze un angajament că vor vota cu Robu. Disperatilor!

George a spus: (aprilie 12th, 2024 at 10:23 )

@ ROBU, în loc se te crezi și tu Decebal, Napoleon sau Pitagora, ți l-ai găsit baș pe robu. N-ul ăla e clar de la ce vine…

Danuel a spus: (aprilie 12th, 2024 at 10:45 )

@Emil
Nu e voie să urmăresc site-ul care au un nivel ridicat de calitate jurnalistică? Mulțumesc pentru considerația de a adresa întrebări incomode care evident că nu trebuie să fie ocolite și care ar trebui să funcționeze pentru toți candidații.
@@Daniel
N-am rațe și nici copii la școli particulare iar ceea ce scriu e pe persoană fizică fără benefici financiare directe. Dacă în schimb nu ieșise Fritz iar viitorul primar scade taxele cu siguranță că vom avea toți astfel de beneficii.
@@Daniel
Să nu cădem în extreme totuși. Ar fi fost normal să fie păstrat același program dar s-a dorit asta pentru că erau beneficii electorale și atunci s-au folosit metode PSD-ist putiniste pentru a obține avantaje. Eu când am avut programare s-a decalat totu, am pierdut o grămadă de vreme dar asta nu a contat. Important este să fie prelungit programul acum. Nu mai crede nimeni în coincidențe.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea noului adăpost pentru animale fără stăpân. Acum câteva luni primarul Dominic Fritz anunța că Primăria Timișoara are în plan construirea unui nou adăpost pentru animale fără stăpân în zona Freidorf. Pe terenul destul de mare se dorește adăpostirea a 600...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului din elita futsalului românesc între CFR Timişoara şi campioana în exerciţiu, United Galaţi. Partida a fost extrem de spectaculoasă, s-a jucat deschis, la victorie, dar de meci s-au bucurat doar vreo 40 de spectatori. Cam atât poate publicul timişorean într-un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Miei de Paște

Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări pentru zilele de 1 Mai și de Paști

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) anuță că desfășoară acțiuni de control, în toată țara, pentru a verifica modul de comercializare a produselor specifice sărbătorilor pascale, dar și a celor specifice de 1 mai. Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș face o serie de recomandări pentru consumatori.  Sunt vizate de control, în mod special, produsele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări pentru zilele de 1 Mai și de Paști
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea noului adăpost pentru animale fără stăpân. Acum câteva luni primarul Dominic Fritz anunța că Primăria Timișoara are în plan construirea unui nou adăpost pentru animale fără stăpân în zona Freidorf. Pe terenul destul de mare se dorește adăpostirea a 600...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini
Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului din elita futsalului românesc între CFR Timişoara şi campioana în exerciţiu, United Galaţi. Partida a fost extrem de spectaculoasă, s-a jucat deschis, la victorie, dar de meci s-au bucurat doar vreo 40 de spectatori. Cam atât poate publicul timişorean într-un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional
Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest va fi parte din  organizarea primului eveniment regional de cybersecurity adresat întreprinderilor mici și mijlocii din zona de Vest a României – CyberTM 2024. Tematica vizează provocările actuale în domeniu și soluțiile la dispoziția IMM-urilor în materie de securitate cibernetică: software, hardware și opțiuni de finanțare. ADR Vest este partener...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Timișoara va avea loc CyberTM, primul eveniment regional de securitate, destinat IMM
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) anuță că desfășoară acțiuni de control, în toată țara, pentru a verifica modul de comercializare a produselor specifice sărbătorilor pascale, dar și a celor specifice de 1 mai. Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș face o serie de recomandări pentru consumatori.  Sunt vizate de control, în mod special, produsele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări pentru zilele de 1 Mai și de Paști
Societatea Colterm a anunțat că a obținut un preț cu o treime mai mic pentru gazul furnizat de Romgaz pentru luna mai. ”Colterm reușește să recâștige încrederea partenerilor de afaceri de pe piață! În ultimii ani, societatea a dovedit că este un jucător serios, care își achită datoriile conform înțelegerilor, iar acest lucru este susținut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Colterm obține un preț la gaz cu 30% mai ieftin
Colegiul Național „Ana Aslan“ este prima clădire care va intra în procedura de licitație, la jumătatea lunii mai, dintre cele pentru care administrația locală timișoreană a obținut finanțare prin PNRR 2020-2026, Componenta C10: Fondul Local.. Odată contractate lucrări, acestea au un termen de realizare de 12 luni. Proiectul face parte din obiectivul de investiții „Realizare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În mai se lansează licitația de reabilitare a clădirii Colegiului Aslan, din bani publici/FOTO
La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului de contestare a alocării banilor din bugetul de echilibrare, respectiv a sumelor allocate pentru drumurile locale, Mihai Ritivoiu, prefectul de Timiș, îi răspunde. El spune că procesul se putea judeca și în lipsa reprezentanților Prefecturii, problemele sunt cu totul altele....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”
Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta Unită, care îl susține pe Alin Nica la șefia Consiliului Județean, au avut luni zi plină. Acestea au depus dosarele de candidatură pentru liderii lor și pentru listele cu consilieri, la Biroul Electoral Municipal Timișoara și la Biroul Electoral Județean...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș
Top