Arhiva pentru eticheta: asociatia timisoara capitala culturala 2021

Universitatea Politehnica Timișoara

Colaborare Politehnica Timişoara şi Asociaţia TM 2021 pentru o platformă digitală

Colaborare Politehnica Timişoara şi Asociaţia TM 2021 pentru o platformă digitală

Universitatea Politehnica Timișoara, în parteneriat cu Asociația Timișoara Capitală Culturală 2021, au demarat dezvoltarea unei platforme digitale unice de colectare, furnizare și arhivare ale datelor culturale. Noul proiect își propune să reunească datele culturale realizate în cadrul proiectelor din programul Timișoara 2021, acesta făcând parte din dosarul de candidatură cu care Timișoara a câștigat titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

S-a prelungit termenul de depunere a adeziunilor la Asociația Timișoara 2021

Consiliul Director al Asociației Timișoara 2021- Capitală Europeană a Culturii a decis prelungirea termenului de depunere a cererilor de adeziune a noilor membri până în data de 11 februarie 2019, ora 12 a.m. Potrivit calendarului aprobat inițial, termenul limită pentru depunerea cererilor de adeziune era 4 februarie 2019.

daniel vighi

Pe motiv de Robu și Dobra, Daniel Vighi demisionează din Asociația TM 2021

Scriitorul și universitarul Daniel Vighi și-a anunțat demisia din calitatea de membru fondator al Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021. Vighi spune că a fost mințit de primarul Nicolae Robu și președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

Top