Arhiva pentru eticheta: aurolaci

Boschetari la ei acasa intr-o cladire a Primariei Timisoara, evacuati de politistii locali / FOTO

Boschetari la ei acasa intr-o cladire a Primariei Timisoara, evacuati de politistii locali / FOTO

Cândva acolo a funcționat redacția Ziarului Timișoara. Acum, e casă de boschetari. Este vorba despre un imobil central de pe strada Brediceanu, aflat în proprietatea primăriei. Polițiștii locali au constatat și ei că acolo erau „chiriași” ilegali.

Politia Locala si-a facut temele in 2016: mai putini aurolaci, mai multe amenzi, campioni la sah si tir

Poliția Locală a tras linie după 2016 și și-a inventariat activitatea. Concluzia: mai puțină violență pe străzi, mai puțini aurolaci, muncă în trei schimburi în centrul Timișoarei, campioni la șah și la tir. Asta susțin șefii instituției, în raportul anual.

Aproape 700.000 de euro pentru un centru in care boschetarii din Timisoara sa se simta acasa / FOTO

Timișoara are, în premieră, un centru social de urgență pentru persoane fără adăpost. Acesta a fost ridicat, nu fără peripeții, pe strada Telegrafului, unde se află și cantina socială, și poate găzdui câteva zeci de oameni. Cei cu buletin de Timișoara ar putea locui aici până la doi ani, dacă respectă regulile casei.

„Insasi” primarul a trimis Politia Locala in Complex!

Polițiștii locali au luat la puricat zona Complexului Studențesc, unde numărul cerșetorilor și al oamenilor fără adăpost a crescut odată cu venirea verii. Acțiunea are la bază reclamațiile făcute de timișorenii care locuiesc acolo, dar și o sesizare a… „însăși Primarului Municipiului Timișoara domnul Nicolae Robu”.

Top