Arhiva pentru eticheta: berzasca

Se circulă pe Clisură, la Berzasca, cu restricții/VIDEO

Se circulă pe Clisură, la Berzasca, cu restricții/VIDEO

Drumul național de pe Clisura Dunării, blocat în zona localității Berzasca, va fi deschis, din 1 aprilie, parțial, circulației rutiere. Accesul va fi restricționat, va fi posibil doar pentru scurte perioade. Începând cu data de 1 aprilie, pe sectorul de drum național DN 57, cuprins între km 65+200 – km 65+300, zona localității Berzasca, jud.

Se lucrează în continuare la deblocarea și asigurarea drumului la Berzasca

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara continuă acțiunile de punere în siguranță a versantului care a blocat drumul național în localitatea Berzasca din Caraș-Severin. Vor fi inițiate operațiuni de detonare a rocilor instabile, vinei dimineața. Vineri, 17 februarie, pe DN 57 în zona Berzasca, jud. Caraș-Severin, va avea loc o nouă operațiune de detonare a

Probleme in „Bora-Bora de Berzasca”: au mobilat casutele si erau sa se scufunde!

Probleme la satul lacustru de la Berzasca! Patru bungalouri era cât pe ce să se scufunde, după ce au fost… mobilate! Constructorul spune că situația a fost remediată. Excentrica investiție, care ar trebui să-i facă pe turiști să se simtă ca-n Bora-Bora sau Maldive, trebuie finalizată, în prima ei parte, în câteva săptămâni.

Top