Arhiva pentru eticheta: ceata

Cod Galben de ceață în vestul țării

Cod Galben de ceață în vestul țării

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis în această dimineață un Cod Galben de vreme severă în vestul țării. Județul Arad a fost cuprins de ceață. Atenționarea de Cod Galben este valabilă între orele 8.20 – 10.00. Ceața va determina reducerea vizibilității sub 200 de metri local și izolat chiar sub 50 de metri.

ceață

Cod galben de ceață în Timiș

Administrația Națională de Meteorologie a trimis o alertă de tip Cod galben de vreme severă în județele Timiș, Bihor și Caraș-Severin. Acesta se va manifesta printr-o ceață deasă care reduce vizibilitatea local la 200 de metri, iar izolat la 50 de metri.

cod galben

Timisul, de mai bine de 24 de ore sub cod galben de ceata! Atentie, urmeaza polei!

Vestul României este, în continuare, afectat de ceață. Este în vigoare încă o avertizare meteo de vreme rea imediată, care se referă la ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m. Codul galben nu a fost ridicat de mai bine de 24 de ore. Atenție! E posibil să se formeze polei.

Pasagerii mai multor curse aeriene spre si dinspre Sibiu au ajuns la Timisoara din cauza cetii

Pasagerii care ar fi trebuit să sosească în noaptea de luni spre marţi de la Londra şi Munchen la Sibiu au fost nevoiţi să aterizeze pe aeroportul din Timişoara, din cauza ceţii. Cei care ar fi trebuit să plece de la Sibiu spre Germania şi Marea Britanie au fost aduși cu autocarele tot la Timișoara, pentru a putea decola.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com