Arhiva pentru eticheta: colegiul III deputati

Maria Olaru sustine candidatura lui Florin Birsasteanu (P)

Maria Olaru sustine candidatura lui Florin Birsasteanu (P)

O serie de personalităţi din lumea sportului, a culturii şi medicinei şi-au declarat public sprijinul pentru candidatura doctorului Florin Bîrsăşteanu pentru postul de deputat în Colegiul 3 Timişoara. Una dintre cele mai celebre gimnaste care a reprezentat România la olimpiade, campionate mondiale şi europene, Maria Olaru, s-a alăturat campaniei „Mândri că suntem români, Mândri că suntem timişoreni”.

Marilen Pirtea si-a anuntat colegii din UVT ca va candida pentru PSD

Rectorul Universității de Vest, Marilen Pirtea, s-a destăinuit colegilor că vrea să intre în politică, aceasta fiind singura soluție pentru ca instituția pe care o conduce să obțină mai multe fonduri de la guvern. Pirtea vrea să candideze pe Colegiul III Deputați pe lista PSD.

Pirtea a negociat direct cu Ponta o candidatura pe Colegiul III Deputati!

Rectorul Universităţii de Vest din Timişoara, Marilen Pirtea, admite că a negociat cu liderii PSD o eventuală candidatură pe Colegiul III Deputaţi Timişoara. Pirtea susţine că propunerea a venit direct de la premierul Victor Ponta, dar spune că, totuși, că nu vrea să renunţe la funcţia de rector.

Sondaj pentru candidatul PNL pe Colegiul III, Coifan spera sa nu mai fie „suntat”

Liberalii fac, săptămâna viitoare, sondajul anunțat pe Colegiul III Timișoara. După ce Maria Grapini (PC) își va da demisia, aici vor fi organizate alegeri pentru postul de deputat. Sondajul va conta acum în cea mai mare proporţie în ceea ce privește desemnarea candidatului liberal. În 2012, după un asemenea sondaj, a ieşit scandal, câştigătorii lui, Ovidiu Drăgănescu şi Viorel Coifan, fiind scoşi de pe lista pentru parlamentare.

Top