Arhiva pentru eticheta: contrazice

Posta Romana, catre Robu: Liceul de posta nu e de vanzare. Daca il vreti, se poate inchiria

Posta Romana, catre Robu: Liceul de posta nu e de vanzare. Daca il vreti, se poate inchiria

Poșta Română nu vinde nimic! Poate închiria fostul liceu de telecomunicații, dar nici vorbă să-l înstrăineze definitiv. Este replica dată primarului Nicolae Robu, care anunța că municipalitatea ar fi interesată de o astfel de achiziție.

Marian Constantin Vasile

Marian Vasile: Sunt vicepresedinte la CJ Timis! / VEZI HOTARAREA INSTANTEI

Marian Constantin Vasile urmează să-și reia biroul de vicepreședinte al CJ Timiș. Asta susține liberalul, care îl contrazice pe președintele Titu Bojin, conform căruia, până la o sentință definitivă, Consiliul Județean Timiș va funcționa cu un singur vicepreședinte.

Dogariu numara banii pentru Timisoara, Robu o tine pe-a lui: guvernul nu a dat niciun leu

Din postura de „reprezentant al guvernului în teritoriu”, prefectul Eugen Dogariu îl atenționează pe primarul Nicolae Robu să nu mai acuze executivul că nu finanțează proiectele Timișoarei. Edilul îi răspunde prompt: cofinanțarea pentru proiectele aflate în derulare este asumată de statul român, indiferent de cine conduce guvernul.

Robu, prins pe picior gresit: exista avize de la CFR pentru pasajele Jiul si Popa Sapca!

Pasajul Jiul se poate face! Asta susține CFR SA, care îl contrazice pe primarul Nicolae Robu. Conform oficialilor companiei de căi ferate, au fost emise avize favorabile pentru două din cele trei pasaje propuse de municipalitate. Dacă s-ar fi plătit și factura, ar fi fost emis și cel de-al treilea!

Top