Arhiva pentru eticheta: cristi breb

Rugby în amintirea lui Cristi Breb

Mereu în inimile noastre! Rugby în amintirea lui Cristi Breb

Mereu în inimile noastre! Rugby în amintirea lui Cristi Breb

Sute de copii sunt aşteptaţi la începutul lunii august la Baza Sportivă a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş (capătul troliebuzului 14, spre Dumbrăviţa) pentru a participa la o competiţie de tradiţie pentru rugby-ul juvenil: memorialul Cristi Breb. Competiţia a ajuns la a XVII-a ediţie şi de-a lungul timpului au participat mii de sportivi,

Cristi Breb, rugbistul despre care nu se vorbeste la trecut / FOTO

Acum zece ani, sportul timişorean îl pierdea pe Cristi Breb, un tânăr rugbist pentru care viitorul trebuia să se arate doar bine. Nu împlinise 25 de ani când o boală cumplită i-a curmat destinul. Au rămas în urmă selecţiile la reprezentativele de juniori şi tineret, dar şi amintirea unui veritabil gentleman, care nu a fost uitat de prietenii săi.

Stropi de sudoare si rugby pentru gentlemanul Cristi Breb

A plecat acum zece ani dintre prieteni, dar aceştia nu l-au uitat. Cristi Breb a lăsat această lume pentru a-i învăţa şi pe cei de sus ce înseamnă un placaj exact, o transformare impecabilă sau un eseu de toată frumuseţea, după un slalom printre adversari. Se ştie: rugby-ul este un sport de golani practicat de gentlemeni, iar Cristi Breb a fost cu siguranţă un gentleman.

Top