Arhiva pentru eticheta: daos

Sabotage The City: dub, reggae, techno și house, la Daos si Reflektor

Sabotage The City: dub, reggae, techno și house, la Daos si Reflektor

Se apropie vremea de… sabotaj! Nu vă îngrijorați, e ceva bun, care conține dub, reggae, techno și house. Sabotage The City are avea loc vineri, 29 septembrie, pe două scene, care se vor desfășura simultan. Prima scenă va fi pregătită în Daos, iar cea de-a doua, în Reflektor Venue.

Mai multe cluburi din Timisoara se inchid!

Tragedia din clubul bucureștean Colectiv, în care și-au pierdut viața 32 de tineri, trage obloanele în cluburile timișorene. Joi dimineață, cei de la Bunker au anunțat că-și suspendă temporar activitatea, până când vor obține autorizație de la ISU. Primii care au anunțat că întăresc măsurile de siguranță au fost cei de la Daos. UPDATE: Taine și Scottish Pub își închid și ele porțile.

Fosta Paltim se darama, dar are un club unde „promiscuitatea e de domeniul evidentei” / FOTO

Se mai caută un patron de fostă fabrică lăsată în paragină. De această dată, este vorba despre cel al fabricii de pălării, ale cărei clădiri din centrul orașului au fost remarcate de viceprimarul Traian Stoia ca fiind lăsate de izbeliște. După ce va fi identificat, deținătorul imobilului va fi somat să intervină.

Party aniversar la Daos

Daos împlinește trei ani de la deschidere. De trei ani, o fostă hală industrială a fost transformată în clubul unde au venit în fața publicului nume internaționale de pe scena rock, electronică și nu numai. Petrecerea aniversară durează două zile.

Groove Salad, la Daos

Dacă vă plac „salatele” de sunete muzicale, nu ratați petrecerea de vineri seară, din Club Daos. Beat Bang! se pregătește de o lansare de album și își testează publicul, iar DJ-ii Elementrix și Leizaboy au pregătit seturi care să vă facă să nu stați jos.

Zece ani de Urma, in Daos / FOTO

I s-a cântat „La mulți ani”, iar o blondă i-a ținut microfonul. Mani Gutău, solistul trupei Urma, și-a „ținut” pentru al doilea an consecutiv ziua de naștere la Timișoara, în Daos. Trupa se află în turneu de promovare a celor zece ani de existență în peisajul muzical contemporan.

Urma, in concert la Daos

În Club Daos vine, sâmbătă, una dintre cele mai interesante și apreciate trupe de rock alternativ din România: Urma. În concert vor fi atât piese consacrate de pe albumele vechi, cât și ultimele extrase de pe viitorul material „Lost End Found”.

Good Vibrations, la Daos

În club Daos a fost, joi noapte, Good Vibrations 14. Tinerii s-au adunat în număr foarte mare, încălzindu-se pentru distracţia care urmează la sfârşitul săptămânii.

Dub Party in Daos

Clubul Daos a găzduit, vineri seară, un dub party, la care au fost invitaţi câţiva DJ-i internaţionali, printre care Newgotti, Mighy Boogie Mc General Trix şi Schepsis.

Top