Arhiva pentru eticheta: fitness

Fitness Festival aduce la Iulius Town competiții sportive de anvergură în domeniul culturismului și al fitness-ului

Fitness Festival aduce la Iulius Town competiții sportive de anvergură în domeniul culturismului și al fitness-ului

Timișoara devine capitala culturismului și fitness-ului din România, în 7 octombrie, iar Iulius Town va fi scena unor competiții din cadrul Fitness Festival 2023, un eveniment unic, ce încurajează de la mic la mare atingerea potențialului în domeniul sportiv. Sâmbătă, 7 octombrie, Fitness Festival 2023 aduce pe scena din Atriumul Iulius Town competiții dedicate culturismului

sala de fitness

Reprezentanții sălilor de fitness, față în față cu autoritățile: „Nu a fost vreodată un focar de infectare Covid-19 într-o sală de sport”

Reprezentanți ai sălilor de fitness s-au întâlnit cu autoritățile, reprezentanți ai Prefecturii Timiș, ai Direcției de Sănătate Publică, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, după ce, zilele trecute, sălile au fost închise în localitățile cu incidența cazurilor de SARS-Cov2 peste 3 la mia de locuitori. Cei de la sălile de fitness le-au transmis autorităților că

Onoarea Oanei Popoviciu, „reperata” de o fosta angajata!

Soţia deputatului PDL Alin Popoviciu are datorii la zeci de cliente care-i frecventau sala de fitness de la Școala Generală 30. Multe dintre acestea nu au apucat să mergă mai mult de o oră-două la sală, deşi plătiseră anticipat pentru o lună. Acum, au primit o ofertă care să le facă suportabilă gaura din buget.

Body Pump, la World Class Academy / FOTO

World Class Health Academy Timişoara îţi oferă un program special de fitness, care te face să te simţi bine şi în acelaşi timp să îţi tonifici musculatura. Cei care au ales să încerce Body Pump, au declarat după prima participare la această clasă, că e cel mai complet program de fitness la ora actuală.

Super oferta la World Class Health Academy / FOTO

World Class Health Academy Timişoara vine cu oferte incredibile la abonamente și cu know-how în domeniul fitnessului care va duce antrenamentul dumneavoastră la un nivel cu totul nou. Personalul calificat și profesionist vă oferă tot sprijinul de care aveți nevoie, pentru a vă menține sănătos și pentru a avea un corp de invidiat.

Top