Arhiva pentru eticheta: redeschidere

restaurant

Se redeschid restaurantele pe data de 9 iulie

Se redeschid restaurantele pe data de 9 iulie

Restaurantele vor fi redeschise în data de 9 iulie, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse guvernamentale. Decizia a fost luată joi, la o întâlnire a reprezentanţilor Guvernului cu cei ai industriei HORECA. La o întâlnire pe care au avut-o joi, reprezentanţii Guvernului şi cei ai industriei HORECA au stabilit constituirea unui grup de lucru care va

Piata Badea Cartan va fi redeschisa, tot cum era inainte. Se va ajunge in instanta

Precupeții se vor putea întoarce, în scurt timp, în Piața Badea Cârțan. Modernizarea începută în toamna trecută a fost un eșec total, așa că se va reveni la vechea formulă. Urmează, spune primarul Nicolae Robu, procese cu proiectantul și executantul.

Pe Martirilor s-ar putea deschide circulatia chiar de joi! Se pune primul strat de asfalt

Se pune, în sfârșit, primul strat de asfalt pe Calea Martirilor, astfel că traficul ar putea fi redeschis chiar înainte de Paști. Circulația este restricționată pe tronsonul respectiv încă de anul trecut, de când a început șantierul pentru extindere la patru benzi a șoselei.

Pasajul Jiul se deschide la finele lunii, pana acum s-a spart un radier gros de 1,5 metri / FOTO

Surprize-surprize la lucrările de la Pasajul Jiul: radierul care a fost avea o grosime de 1,5 metri, mult mai mult decât se cunoștea! Cu toate acestea, spun reprezentanții PMT, lucrările sunt în grafic, iar circulația va fi redeschisă cu siguranță la finele acestei luni.

Se redeschide Transfagarasanul!

E încă zăpadă pe unele tronsoane, dar se poate circula fără probleme, așa că, dacă vreți să scăpați de caniculă, luați-o spre Transfăgărășan! Spectaculoasa șosea va fi redeschisă sâmbătă, 18 iunie, pe sectorul Piscu Negru – Cabana Bâlea Cascadă, închis pe timp de iarnă. Există însă unele restricții, așa că șoferii trebuie să fie atenți.

Paduricea, pe ultima suta de metri inainte de redeschidere: ce mai e de facut / FOTO

Gazon pus în proporție de 80%, alei trasate și sistem de irigație finalizat. În Parcul Pădurice se lucrează de zor la plantarea copacilor și construirea stâncăriei, operațiuni care ar putea fi gata săptămâna viitoare. Cu o condiție: să fie vreme bună. Parcul ar trebui deschis nu mai târziu de 15 iunie.

Pe strada Podeanu se redeschide partial traficul! Nu e sigur ca santierul va fi terminat in acest an

Traficul pe o bucată din strada Podeanu va fi redeschis. Șoferii vor putea folosi astfel, din nou, prelungirea Bulevardului Sudului, trasată pe vremea când era în desfășurare șantierul de la Michelangelo. Lucrările pe str. Podeanu pot fi terminat până la finele anului, însă cu o condiție.

E oficial: S-a redeschis circulatia peste podul Michelangelo! / FOTO

Traficul în zona Michelangelo a fost deschis oficial sâmbătă, imediat după prânz. De acum, traversarea orașului pe ruta nord-sud va fi mai ușoară. Va fi reluată, de asemenea, și circulația mijloacelor de transport în comun și, în plus, va fi înființată o nouă linie de troleibuz. Lucrarea, cu tot cu subpasajul propriu-zis, trebuie terminată până pe 29 septembrie

Sambata la pranz se deschide traficul la Michelangelo!

În sfârșit: traficul din Timișoara va „respira” puțin mai bine de sâmbătă. După prânz va fi redeschisă circulația peste podul Michelangelo. Ruta nord-sud, dintre BNR și Spitalul Județean, este cea definitivă și, odată cu redeschiderea ei, în scurt timp vor reveni pe traseul normal și mijloacele de transport în comun.

La Michelangelo, pietonii si biciclistii trec deja! Masinile, doar de saptamana viitoare! / FOTO

Circulația în zona Michelangelo este la un pas de redeschidere. S-a turnat deja, în mare parte, stratul de uzură, s-au făcut marcajele și se pune iarbă. Podul nu are încă balustrade decât pe o parte, dar montarea acestora este doar o chestiune de zile. Cel mai probabil, traficul în zonă va fi reluat la începutul săptămânii viitoare.

Traficul in zona Michelangelo ar putea fi redeschis sambata!

Timișorenii ar putea avea o surpriză sâmbătă dimineață, chiar înainte de alegerile din 25 mai. Primăria ar putea decide deschiderea traficului peste Podul Michelangelo, atât pentru mașini și pietoni, cât și pentru mijloacele de transport în comun. Primarul Nicolae Robu admite că s-a gândit la această variantă, dar spune că nu e nimic sigur.

Gradina de Vara Capitol, luata cu asalt la redeschidere / FOTO

Grădina de Vară „Capitol” și-a făcut în stil mare reintrarea în circuitul cultural al Timișoarei. Duminică seară, în jur de 1.500 de oameni au venit la concertul de vals care a marcat deschiderea grădinii, după o îndelungată pauză. Mulți dintre ei au și dansat. Filarmonica „Banatul” se pregătește acum de un nou moment inedit: un concert într-un sens giratoriu!

Top